Redmi G este anunțat oficial; Laptop de gaming cu ecran 144Hz și grafică GTX 1650Ti la 640 euro

Redmi G

După cum vă povesteam zilele trecute, Redmi avea să prezinte un laptop de gaming pe data de 14 august în China. Lansarea a venit și astăzi facem cunoștiință cu modelul numit Redmi G care livrează un pachet hardware atractiv la prețuri ce pornesc de la doar 640 euro. Cum se prezintă la design și ce dotări aduce aflați din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând avem parte după cum se poate remarca, de un look specific laptop-urilor de gaming, cu linii ascuțite ale carcasei și forme geometrice trasate pe capacul exterior. Odată deschis iese la iveală panoul frontal cu muchii înguste pe 3 laturi și o zonă inferioară mai groasă unde găsim camera web.

Tastatura este retroiluminată și include și zona Numpad. Trecând la dotări, aflați că laptop-ul Redmi G vine echipat cu display de 16.1 inch ce oferă rezoluție 1080p și acoperire 100% a spațiului de culoare sRGB. Are și rată de refresh de 144Hz pentru gaming la nivel high-end.

RedmI G

La interior găsim în varianta cea mai accesibilă un procesor Core i5-10200H + grafică NVIDIA GeForce GTX 1650. Sunt disponibile și opțiuni cu Core i5-10300H și GTX 1650 Ti la un preț de 760 euro, sau modelul cu i7-10750H și GTX 1650 Ti. Acesta din urmă costă 845 de euro.

Redmi G

Noul laptop de gaming vine cu o baterie de 55Wh ce poate fi considerată mică în raport cu hardware-ul consumator. Astfel autonomia ar ajunge la maxim 5.5 ore pentru browsing light și task-uri office. Asta se întâmplă pentru că Redmi a optat pentru un design subțire.

Redmi G

Redmi promite performanță excepțională la nivel de răcire, oferind două ventilatoare și 3 heatpipe-uri separate. Grile de aerisire sunt văzute pe fiecare parte (stânga-dreapta) și încă 2 în spate. Startul precomenzilor a fost dat deja în China și livrările vor fi onorate începând din 17 august.

Visits: 48