Cineva a inventat o armă care îţi trage cu masca anti Covid în faţă (Video)

Nu v-aţi săturat de cei care nu poartă măşti? Pentru că deseori nu are rost să te cerţi cu conspiraţioniştii pentru a îi forţa să poarte masca anti Covid-19, există şi soluţii mai ingenioase. Un YouTuber din SUA numit Allen Pan a creat un soi de armă care trage cu măşti şi ţi le pune cu forţa pe faţă.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

El a folosit un rezervor de CO2, compact şi cu forţă mare, dar şi o serie de pistoane pentru a crea un “lansator pneumatic”. A luat un mâner de furtun de udat grădina, l-a cuplat cu mecanismul de tragere cu CO2 şi a testat pe un manechin precizia sa. Primele rezultate au fost îngrijorătoare. Pentru a putea înfăşura masca pe chip sunt folosite câteva capse şi sfori cu greutăţi la capete, amintindu-mi de acel “bolo” cu care sunt prinse vacile de către cowboy. Nu ştiu voi ce credeţi, dar având în vedere tensiunea din SUA, cred că o armă cu măşti e ultimul lucru de care au nevoie americanii în acest moment.

[embedded content]

YouTuberul a implementat şi un laser pentru a ţinti mai bine “victimele”. Sunt şi alte defecte, precum faptul că masca era pusă sub nas deseori şi dacă nu ţinteai bine, puteai strangula persoana cu acele sfori. Până la urmă Allen a încercat pistolul pe propriul chip iar precizia a fost uimitoare. Ulterior a urmat o incursiune la Huntington Beach, California, unde lumea e conservatoare şi nu crede în măşti şi Covid. Allen a început să caute apoi curajoşi care vor să fie “împuşcaţi” cu o mască.

Ce nu au înţeles cei care au făcut experimentul e că la malul mării vântul e puternic şi va crea probleme. Temerarul a modificat şi greutăţile din capătul cablurilor măştii, din cauză că îi explodase unul dintre mecanisme. În mod ironic mulţi oameni aveau mască fix în ziua testului. Ce a ieşit vedeţi în clipul de mai sus. Morala? Poartă mască sau te împuşcă Allen… sau ceva de gen.

Visits: 49