iPhone-urile cu jocul Fortnite preinstalat se vand la preturi ridicole

Dupa cum bine stiti, jocul Fortnite nu mai poate fi descarcat pe absolut niciun iPhone din magazinul de aplicatii Apple. Cunoasteti foarte bine povestea, asa ca nu o sa mai repet inca o data in acest articol. Ei bine, cativa oameni au inceput sa profite de pe urma conflictului, scotand la vanzare iPhone-uri cu jocul preinstalat; la niste preturi absolut ridicole. Am verificat personal site-urile de prin afara si am descoperit modele de iPhone cu Fortnite preinstalat, vandute la 7000 de dolari.

Cel mai amuzant exemplar descoperit a fost un 6S listat la 10.000 de „coco”. Inclusiv pe unul dintre cele mai mari site-uri de anunturi din tara noastra, exista „oferte” de genul. Nu-i prost ala care cere, ci acela care ofera, nu? Lasand gluma la o parte, in realitate, daca ai jocul instalat nu-ti va aduce niciun plus de valoare. Inclusiv accesul disponibil acum pe telefoanele cu jocul preinstalat, poate fi restrictionat cu usurinta de Apple. Exista inclusiv sansa ca tot acest conflict sa inceteze in viitorul apropiat, iar jocul sa revina in magazinul de aplicatii Apple sau poate nu.

In orice caz, nu este o decizie foarte buna achizitionarea unui astfel de dispozitiv, pe motiv ca „are jocul Fortnite instalat”. Este total absurd, oricat de mult ti-ar placea sa joci Fortnite in tren, masina sau autobuz. Este doar un simplu joc, un battle royale decent pentru copii si nimic mai mult.

Epic Games Store Android Fortnite

Visits: 73