GoPro Hero9 Black apare în primele imagini, vine cu ecran frontal, util pentru vlogging

GoPro Hero9 Black a avut o scăpare importantă în ultimele 24 de ore, dezvăluindu-şi designul în imagini proaspete. Se pare că va aduce o funcţie în plus pentru vloggeri, primind un ecran color în faţă. Până acum dispozitivele GoPro foloseau ecrane LCD pentru a afişa rezoluţie, frame rate şi alte detalii de bază.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se pare şi că GoPro Hero9 Black va primi un ecran frontal îmbunătăţit. Camera de acţiune va aduce şi suport pentru captură video 5K. Ecranul color cel mic de lângă senzor ar putea afişa un feed cu imagine live pentru ca vloggerii să vadă mai clar rezultatul capturii lor. Ca design nu sunt mari schimbări, la exterior. Din păcate nu avem nici prea multe detalii tehnice, dar am aflat că GoPro Hero9 Black va aduce braţe mount pliabile în exterior pe muchia de jos.

Cu acele extensii va putea fi ataşat pe un mount fără extra componente. Singura premieră reală e acel ecran color din zona din faţă a camerei. GoPro pare a se inspira de la rivalii DJI, care au lansat în 2019 camera Osmo Action cu un ecran similar. Ce e drept şi GoPro Hero Max (camera cu captura la 360 de grade) are un display de gen. Dacă ne uităm la Hero 8, el se axa mult pe accesorii pentru vlogging, permiţând ataşarea de microfon extern şi bec LED.

Încă nu avem dată de lansare sau preţ, dar bănuim că suma nu va fi cu mult mai mare decât la predecesor. Aşteptăm şi un corp rezistent la intemperii şi un debut în toamnă. Speculăm un preţ de 430 de euro.

Sursa foto

Visits: 62