MSI isi schimba logo-ul si prezinta prima serie de laptop-uri business

Pentru multi oameni MSI inseamna produse de gaming sau pentru pasionatii de hardware. Compania incearca insa sa exploreze noi teritorii, iar astazi vorbim despre prima serie de laptop-uri business ale producatorului taivanez. Alaturi de aceasta maturizare a brandului, avem parte si de o mica schimbare de imagine, sub forma unui logo nou.

MSI isi anunta intrarea pe piata de business

In cadrul unui Summit Virtual, Derek Chen (Global Sales & Marketing Director, MSI Notebook) a prezentat noua serie de laptop-uri business produse de MSI. Derek a dezvalui trei noi game (Summit, Prestige si Modern) echipate cu cele mai moderne tehnologii. Acestea fac parte din noua serie de produse Business & Productivity si ofera performante de top gratie noilor procesoare Intel 11th Gen.

2020 a fost plin de provocari, dar a adus si cateva oportunitati. Astazi suntem mandri sa va prezentam prima noastra linie de laptop-uri de inalta performanta pentru afaceri si productivitate, cu functii menite sa raspunda modurilor de munca aflate in continua schimbare. Derek Chen, MSI Notebook

Noua gama Summit reprezinta varful de gama din noul segment in care MSI incearca sa intre in forta. Profilul sau vizual este inspirat de stilul modern si minimalist, incercand sa fie pe placul utilizatorilor profesionisti din zilele noastre.

Care este insa povestea noului logo MSI? Ei bine, despre asta ne-a vorbit Henri Chen (Chief Design Officer, MSI Notebook) care ne spune ca noul logo pentru divizia de business intruchipeaza acelasi spirit de performanta robusta precum design-ul precedent. De aceasta data insa, avem parte de linii mai clare si drepte care reprezinta stilul minimalist al seriei. Noul logo este calculat cu exactitate si proiectat sub Numarul Fibonacci. In acest fel aduce un omagiu viziunii companiei „de a produce cele mai bune laptop-uri premium din lume”.

MSI Summit Series Feature

Noua gama MSI Business & Productivity adreseaza nevoile profesionistilor

Intreaga gama de laptop-uri business de la MSI a fost proiectata pentru a se potrivi nevilor utilizatorilor profesionisti si ale companiilor. In acest fel, producatorul a incercat sa elimine o serie de minusuri des intalnite. De exemplu, portabilitatea si performanta sunt imbunatatite cu cele mai recente procesoare Intel din a 11-a generatie si Intel Iris XE, cea mai puternica placa grafica integrata de pana acum. Ambele sunt integrate in sasiul subtire din aluminiu al gamei Summit, care ofera o durabilitate military grade. TPM 2.0 ofera securitate sporita pentru a asigura siguranta datelor importante.

Gama Summit este alcatuita din doua modele. Primul dintre acestea este Summit B care combina cele peste 10 ore de viata ale bateriei cu un design ultra-portabil, sporindu-ti productivitatea chiar si in miscare. Al doilea model este Summit E care ofera o gama variata de solutii grafice dedicate si include o camera cu IR care suporta recunoasterea faciala a Windows Hello.

Noua gama ofera de asemenea functii prietenoase de lucru de la distanta. Printre acestea se numara ecranul tactil cu suport multi-touch si functia exclusiva de anulare a zgomotului bazata pe inteligenta artificiala.

O colectie foarte diversa: Prestige, Modern, Prestige 14 Evo si Summit E13 Flip

In cadrul evenimentului au fost prezentate si laptop-urile din seriile Prestige si Modern. Aceste modele au fost actualizate cu noul logo si reimprospatate cu noi culori captivante. Avand un design performant si elegant, seriile Prestige si Modern sunt concepute pentru utilizarea de zi cu zi, combinand versatilitatea cu functionalitatea si performanta ridicata.

MSI Modern Series
MSI Modern Series 2020

In plus, a fost dezvaluit si noul MSI Prestige 14 Evo, unul dintre primele laptop-uri certificate pe platforma Intel Evo, echipat cu procesoare din generatia a 11-a. Asta indica faptul ca laptop-urile Prestige 14 sunt mai inteligente decat media. Surpriza de la finalul evenimentului a fost insa o privire rapida la viitorul Summit E13 Flip. Acest laptop este echipat cu un ecran care se roteste la 360 de grade. In acest fel combina functionalitatea unui laptop cu confortul unei tablete pentru a se adapta variatelor moduri in care lucreaza utilizatorii.

Aceasta noua directie indrazneata este un punct de reper important pentru MSI. Prin aceasta schimbare, compania spera sa stabileasca un nou standard in categoria laptop-urilor de business. Laptop-urile din seria Business & Productivity vor fi disponibile incepand cu octombrie 2020.

Visits: 37