Noile modele Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway dezvăluite în imagini oficiale

Dacia a prezentat astăzi imagini în premieră cu noile modele Dacia Logan, Sandero şi Sandero Stepway, care au încins Internetul pe plan local. Designul a fost rafinat faţă de predecesori, iar noile modele au dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale predecesorilor. Puteţi admira imaginile mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

E clar faptul că vom avea 3 vehicule mai scumpe, pentru că adoptă noua platformă CMF-B. Ar trebui să aducă şi noi tehnologii precum Cruise Control adaptiv, dar poate şi Lane Keeping Assistant. Dacia pare a miza mai mult pe Sandero şi Sandero Stepway pentru vânzările mari din Europa şi asta se vede şi din poziţia lor în imagine. Sandero pare să împrumute elemente de la Duster, cu acel far LED în formă de “Y”. Grila este discretă şi pare a se continua în acele faruri.

Se zvoneşte că Sandero ar avea jante de 16 inch, iar trecând la noul Logan, el are aripi mai proeminente, accentuate şi observăm şi geamuri mai înguste. Există şi o aripă continuată elegant deasupra roţilor din spate şi un segment extra mic de geam care face lateralul mai arătos. Noul Logan poate fi descris drept “mai curat” cu linii interesante la aripi, nu doar cele angulare clasice. Sandero şi Sandero Stepway aderă la trendurile actuale de design remarcate pe sub-compactele moderne.

Stepway aduce o altă capotă faţă de Sandero cel clasic. Cine dă şi un zoom va remarca şi un tambur. Nu avem poze cu interiorul, dar iar puterea zoom-ul pare să indice prezenţa unui sistem de infontaiment în zona bordului. Ar fi drăguţ să avem şi afişaj digital în loc de ceasuri. Ţinem degetele încrucişate să vedem şi o cutie de viteză CVT/ X-Tronic, dar şi EDC pentru versiunea cu mai mulţi cai putere, pentru că platforma CMF-B ştim că poate să vină cu aşa ceva.

Sursa foto

Visits: 40