GeForce Now devine din ce in ce mai accesibil si pe Chromebook

NVIDIA s-a angajat intr-o misiune foarte interesanta de a face GeForce Now accesibil pe orice dispozitiv. In ultima perioada atentia companiei s-a indreptat spre dispozitivele Chromebook, iar saptamana aceasta utilizatorii de astfel de device-uri primesc o veste buna. De acum, acestia isi vor putea sincroniza libraria de Steam cu aplicatia GFN. In plus, toti utilizatorii vor primi de acum acces la NVIDIA Ansel pentru a putea realiza screenshot-uri spectaculoase.

Capturi de ecran profesionale cu NVIDIA Ansel

Ansel este un mod foto care permite capturi de ecran profesionale in jocurile suportate, iar acum este disponibil si pe GeForce Now. Folosind un overlay in-game, utilizatorii pot captura si partaja cele mai tari momente la rezolutie mare, fie intr-un mod 360 de grade, cu HDR sau chiar fotografii stereoscopice. Fie ca vrei sa schimbi unghiul camerei ori sa adaugi filtre de post-procesare, Ansel iti permite sa faci asta pentru a obtine screenshot-uri cu care sa-ti uimesti prietenii. Sa nu uitati de tag-ul #GFNShare atunci cand postati; cine stie? Poate apareti chiar pe canalele media NVIDIA.

NVIDIA Ansel

Sincronizarea librariei, acum pe Chromebooks

Utilizatorii de PC au primit deja functia de sincronizare a librariei de Steam cu aplicatia GeForce Now, insa acest feature evolueaza si acum este disponibil si pe Chromebook. Utilizatorii isi pot sincroniza libraria Steam, iar functionalitatea acestui sistem va detecta automat jocurile suportate si le va adauga in sectiunea My Library din aplicatie.

De indata ce contul de Steam este autorizat, update-urile pot fi gestionate din Settings > Game Sync la fiecare joc nou cumparat. Astfel ai un mod foarte usor de a-ti tine libraria de jocuri actualizata la zi si de a vedea ce jocuri sunt compatibile cu GeForce Now.

Ce jocuri noi sunt adaugate saptamana aceasta?

Nu putea trece o saptamana fara ca GeForce Now sa nu primeasca si cateva jocuri in plus. Saptamana aceasta avem parte de 10 jocuri noi, inclusiv doua care sunt gratuite pe Epic Games Store.

  • Star Renegades (lansare in aceeasi zi cu lansarea pe Steam)
  • Railway Empire (Gratuit pe Epic Games Store)
  • Where the Water Tastes Like Wine (Gratuit pe Epic Games Store)
  • Dungeon of the Endless – Crystal Edition
  • Endless Legends – Emperor Edition
  • Pro Cycling Manager 2019
  • Skullgirls
  • UBOAT
  • Assassin’s Creed Chronicles: China (Uplay)
  • Endless Space 2 (Inapoi pe GeForce Now)

Visits: 43