iPhone 12 nu va fi dotat cu ecran cu rata de refresh de 120Hz

Apple urmeaza sa gazduiasca un eveniment digital chiar in aceasta seara. Chiar daca vom vedea cateva noutati, se pare ca iPhone 12 nu este pe lista. Asta nu ne scuteste insa de informatii. Astfel, un analist recunoscut pentru detaliile pe care le-a oferit in trecut ne vorbeste despre viitoarele modele de telefoane ale producatorului.

Vestile vin de la analistul Ming-Chi Kuo care in trecut ne-a mai oferit informatii care s-au dovedit a fi reale. De aceasta data sustine ca niciun model din noua serie iPhone 12 nu va fi dotat cu un ecran cu refresh rate mare. Asta inseamna ca Apple mai asteapta pana la saltul la 120Hz. In schimb, modelul de 5.4″ va avea un notch ceva mai ingust decat celelalte modele. Acestea din urma vor avea acelasi breton de pe generatia actuala.

Pentru a va reimprospata memoria, Apple urmeaza sa lanseze un telefon mare ceva mai accesibil, numit iPhone 12 Max. Acesta va avea un ecran de 6.1″, la fel de mare ca cel de pe modelul mai scump cu terminatia Pro. In plus, varianta Pro Max va fi disponibila alaturi de celelalte modele, doar ca va avea un ecran de 6.7″. Chiar daca nu primim ecrane rapide, vom avea conectivitate rapida intrucat toate modelele vor suporta standardul 5G.

Cat despre evenimentul din seara aceasta? Ei bine, Kuo crede ca sunt sase foarte mici sa vedem un presupus iPhone 12. In schimb, focusul evenimentului va fi pe noul Apple Watch si iPad Air. Pe langa acestea am vazut mentionat si ceva despre Apple AirTags. Ce sa mai? Seara aceasta va fi interesanta oricum pentru fanii companiei si va vom tine la curent cu noutatile.

Visits: 67