Scorpion Computer Cockpit este un scaun de gaming pe care şi Iron Man ar fi gelos

Există scaune de gaming de 200 de lei şi există rig-uri de mii de euro, care te transpun în alt univers. Compania Cluvens a preferat variantă a doua, creând un Scorpion Computer Cockpit, pe care îl vedeţi mai jos. Această bestie are forma unui scorpion care include o zonă ergonomică pe care să îţi odihneşti oscioarele, dar şi o “coadă de scorpion”, care îţi aduce în faţă monitoarele.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest setup poate fi folosit şi ca workstation, deşi e clar gândit mai mult pentru gaming. Coada de scorpion poate integra până la 3 monitoare de 29 inch sau unul singur de 49 inch. Baza include şi câteva picioare în plus pentru a regla scaunul propriu zis de gaming la poziţia dorită. Scaunul este construit pe o bază de oţel şi este şi motorizat, astfel încât poate fi reglat la multiple unghiuri şi în multiple poziţii pentru a putea sta cât mai comod în vreme ce tranzacţionezi sau faci frag-uri.

[embedded content]

Este şi o zonă în care îţi poţi odihni braţele, în formă “ghearelor” de scorpion. Tot acolo veţi găsi un stand special pentru tastatură şi mouse, dar şi un slot pentru telecomanda scaunului. Producătorul acestui dispozitiv afirmă că acesta este un scaun de gaming esports zero gravity, care îşi poate modifica poziţia cu doar câteva apăsări de buton. Designul arată genial, doar că toate unghiurile ascuţite mă fac să mă gândesc la accidente şi la zgârieturi pentru gamerul care se împiedică pe întuneric de acest monstru. Scaunul include şi cabluri HDMI/DisplayPort şi cântăreşte 120 de kilograme.

Are o înălţime de 2 metri când este complet extins, deci clar ai nevoie de o cameră spaţioasă pentru a îl amplasa. Poţi înclina ecranele la 45 sau 75 de grade şi poţi ridica scaunul pentru a sta ca într-un fotoliu recliner. Există şi varianta zero gravity, cu poziţie la 170 de grade.

Cluvens cere 3300 de dolari pentru acest produs, fără monitoare. Se poate comanda de aici.

Visits: 65