Waltrans ofera cele mai noi solutii de transport persoane Romania Germania !

de Redactie Hit.ro | 29 septembrie 2020

wal1

Aceasta companie pune la dispozitie transport de persoane, colete si autoturisme pe platforma.

Pentru cei care cauta companii care ofera servicii de transport persoane Romania Germania si retur, WalTrans este cea mai buna solutie. Acestia ofera posibilitatea de a achizitiona biletele de calatorie chiar si online direct de pe site-ul companiei.

Cei care aleg transportul cu microbuzul din Romania in Germania trebuie sa stie ca soferi ii vor duce direct la adresa specificata. Pe scurt, WalTrans include servicii de transport Romania Germania si retur de la adresa la adresa.

WalTrans recomanda clientilor sai sa isi rezerve biletul de calatorie cu doua sau chiar trei zile inainte de plecare pentru a se asigura ca pot gasi locuri disponibile pentru perioada cand vor sa calatoreasca. Operatorul le va furniza toate informatiile de care au nevoie pentru a se asigura ca vor avea o calatorie in deplina siguranta. Pentru a face o rezervare in functie de preferinte, persoana respectiva trebuie sa furnizeze informatii despre orasul pe care doreste sa il paraseasca, destinatia din Germania si data plecarii. In acelasi timp, trebuie adaugate codul postal al adresei si numarul de telefon personal pentru ca soferul sa stie unde sa ajunga mai exact la dumneavoastra.

Toate vehiculele din flota companiei sunt echipate cu aer conditionat, sisteme audio-video, scaune rabatabile si Wi-Fi. WalTrans ofera clientilor sai o masa calda la un restaurant aflat pe treseu si toate acestea incluse in pretul biletului.

In ceea ce priveste pretul de transport persoane Romania Germania, Romania – Olanda sau transportul de persoane catre Belgia toate informatiile le veti gasi pe site-ul www.waltrans.ro , alaturi de lista oraselor din Romania cat si din Germania. Important de mentionat este si faptul ca cei care aleg sa calatoreasca alaturi de compania WalTrans nu trebuie sa plateasca suplimentar pentru bagajele care nu depasesc 50 kg.

Pentru alte detalii, cei interesati sunt rugati sa acceseze www.waltrans.ro sau sa ii contacteze la numarul: 0767 943 141.

Articol publicat de catre agentia sicmedia.ro

Recomanda   afisari

Visits: 56