Marshall prezintă căştile Major IV, cu autonomie de 80 ore, încărcare wireless

Marshall, brand legendar de amplificatoare şi echipamente muzicale folosite de marile formaţii rock tocmai a lansat o nouă pereche de căşti. E vorba despre Marshall Major IV, care vine cu autonomie de 80 de ore şi încărcare wireless. Acestea sunt căşti Bluetooth detaliate mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Avem de-a face cu generaţia a patra de căşti Marshall Major, care aduc şi schimbări de design. Autonomia creşte de la 60 ore pe Major III la 80 ore pe Major IV. Avem şi încărcare rapidă, astfel că 15 minute de alimentare înseamnă 15 ore de utilizare. Avem şi încărcare wireless, printr-o bobină amplasată pe cupa dreaptă. Altminteri încărcarea se face prin port USB-C. Marshall mai oferă aici şi un buton multi direcţional de control pentru muzică/volum (ca un joystick mic cu 5 direcţii).

Jack-ul audio permite conectarea pe fir la un telefon sau alte dispozitive, dar există şi alternativa Bluetooth 5.0. Aceste căşti au drivere de 40 mm, impedanţa de 32 ohms şi frecvenţe între 20 şi 20000 Hz. Marshall Major IV are greutate de 165 de grame, ceea ce e puţin pentru acest tip de căşti over ear. Aceste căşti se pot şi plia pentru a fi transportate mai uşor. Perniţele pentru urechi sunt mai moi decât la generaţia trecută. Puteţi şi prelua apeluri telefonice cu acest dispozitiv. O funcţie inedită e cea care permite conectarea unui cablu în jack-ul de 3.5 mm pentru a asculta muzica alături de tine.

Produsul va sosi de pe 14 octombrie la suma de 149 de euro.

Visits: 41