Dacia Spring, primul vehicul electric al producătorului român va fi anunțat în această lună la Paris

Dacia Spring

A trecut mai puțin de o săptămână de la prezentarea noului Logan, Sandero și Sandero Stepway și iată că deja ne pregătim de o nouă lansare a producătorului român. Este vorba despre Dacia Spring, primul model electric din portofoliul companiei pe care aparent grupul Renault o va dezvălui publicului în această lună la Paris.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vă amintim că în primăvară a fost prezentat modelul concept care îl precede pe cel de serie, atunci având ocazia să vedem formatul pe care mașina îl va adopta. La câteva luni distanță apăreau și fotografii spion cu vehiculul electric testat pe străzile din România, iar acum Dacia e gata să anunțe lansarea sa.

Dacia Spring

Suntem informați astăzi că prezentarea va avea loc în Paris, în cadrul unui mini salon al grupului Renault. Va fi desfășurat în spațiul din Boulogne-Billancourt în care este amplasat sediul companiei și Dacia Spring nu va fi singurul model electric anunțat. Aparent, vom vedea aici și primul crossover electric Renault numit eWays.

Revenind la Dacia Spring, aceasta seamănă cu un Sandero mai compact. Va avea o lungime de 3.73 metri, o gardă la sol supra-înălțată și stopuri LED cu noul pattern inagurat de Logan săptămâna trecută. Se vorbește despre o autonomie de 170-200 km și despre un preț de sub 20.000 de euro. Cu voucher-ul Rabla de 45.000 lei pentru achiziția unui model electric, Dacia Spring va atrage cu siguranță atenția multor români.

Lansarea ar putea avea loc pe 16 sau 19 octombrie, după cum indică și site-ul oficial unde va fi difuzat evenimentul.

Visits: 85