Ultimate Ears Fits sunt căștile in-ear ce se vor potrivi la fix în urechile tale, grație unor dopuri din gel

Ultimate Ears Fits

Pe piața căștilor in-ear avem multe variante cu forme și design-uri care mai de care mai diferite, dar majoritatea acestora nu se potrivesc pe atât de bine în urechi precum ne-am dori. Rezolvarea pare a veni de la Ultimate Ears Fits, o pereche de căști wireless cu dopuri din gel speciale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm că aceste noi căști oferă potrivirea ideală în urechi fără a fi nevoie să mergem la ORL-ist pentru o matriță a urechii. Căștile Ultimate Ears Fits au dopuri umplute cu gel care prin intermediul unui proces de 60 de secunde ce va fi inițiat pe telefon, se vor întări permanent după forma interioară a urechilor tale.

Ultimate Ears Fits

Compania ne promite faptul că vom avea parte de confort sporit. Spunem adio senzației de presiune, durere sau iritație, chiar și după utilizarea prelungită. Ni se oferă și o izolare superioară a zgomotului pasiv. Se obține asta pentru că dopurile personalizate creată un soi de sigiliu care blochează zgomotul ambiental.

Ultimate Ears Fits

Revenind la procesul de formare a dopurilor, va trebui să utilizăm aplicația dedicată UE Fits pe Android sau iOS. Aflăm că la mijloc este implicată tehnologia “Lightform” care combinată cu LED-urile din căști, vor mula dopurile din gel la contururile unice ale urechii în mai puțin de un minut. Odată ce acestea se întăresc, vor rămâne așa.

Ultimate Ears Fits

Aflați că Ultimate Ears Fits oferă până la 8 ore de playback audio. Cutia de purtare/încărcare duce autonomia la peste 20 de ore. Căștile rezistă la stropire, transpirație și au suport pentru codecurile SBC, AAC, Apt-X Bluetooth. Putem controla gesturile din aplicație iar căștile se găsesc pe nuanțe de gri, violet sau navy. Costă 249 dolari și se vor livra din această toamnă în SUA pentru început.

Visits: 22