Need for Speed Hot Pursuit primeşte o versiune Remastered, care soseşte în noiembrie

Trăim în epoca remake-urilor şi a remaster-urilor şi ştiam asta de ceva vreme. Cel mai nou nume de pe această listă este Need For Speed Hot Pursuit, care va primi un Remaster chiar luna viitoare. Jocul original sosea cu 10 ani în urmă şi a fost apreciat de fani drept unul dintre cele mai bune titluri de curse din istorie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Need for Speed Hot Pursuit Remastered va sosi pe PC, PS4, Xbox One şi Nintendo Switch cu o serie de îmbunătăţiri adaptate vremurilor. EA a anunţat că va lansa acest titlu în noiembrie, pe 6 noimebrie mai precis. Pe 13 noiembrie ajunge şi pe Nintendo Switch. Va fi un joc cross platform, aşa că vei putea să te joci şi cu prietenii de pe alte platforme. Revine şi Autolog, care la vremea sa era un fel de proto reţea de socializare şi se va sincroniza la rândul său cross platform.

[embedded content]

Veţi putea să primiţi provocări prin Autolog în funcţie de ce fac prietenii voştri în joc. Ne amintim de perioada când încercam să le doborâm recordurile prietenilor din Autolog şi înţelegem hype-ul. Vom primi şi DLC-urile jocului original din start, inclusiv un SCPD Rebel Racer Pack, Super Sports Pack, Armed & Dangerous Pack, Lamborghini Untamed Pack şi Porsche Unleashed Pack. Sunt promise noi achievement-uri, noi colantări de automobile, nuanţe de caroserii, plus un upgrade de engine grafic. Legendarele urmăriri cu poliţia au rămas în joc.

Mai aflăm şi detalii despre performanţe. Hot Pursuit va rula la Full HD în 30 FPS pe Nintendo Switch în mod Docked şi la 720p şi 30 FPS în mod Handheld. Gamerii de PC pot ajunge la 4K în 60 FPS, iar cei cu PS4 Pro şi Xbox One X la 4K/30 şi FHD/60. Cine are PS4 simplu rămâne la 1080p şi 30 FPS. Jocul costă 29.99 dolari pe Steam, iar pe PS4 e 39.99 USD. Aici găsiţi o listă cu toate maşinile din joc. Producătorul acestui remaster este Stellar Entertainment, care s-a ocupat şi de Burnout Paradise Remastered.

Visits: 43