Razer Blade Stealth 13 primește îmbunătățiri

Razer Blade Stealth 13 primește îmbunătățiri

Au trecut șase luni de când Razer și-a actualizat popularul laptop Blade Stealth 13. Prezentat ca primul (și practic singurul) Ultrabook pentru jocuri, Razer își reîmprospătează în continuare seria, bazându-se pe cele mai noi tehnologii disponibile.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Aflăm astăzi că Blade Stealth este acum mult mai puternic,dispozitivul primind un update în materie de procesor. De asemenea, Razer renunță la display-ul 4K și îl înlocuiește cu un afișaj de tip OLED full HD.

Razer Blade Stealth 13 (Late 2020)

Disponibil începând din octombrie, fără o modificare a prețurilor, Razer aduce cel mai nou procesor, Intel Core i7 din generația a 11-a –  i7-1165G7. De obicei upgrade-urile procesoarelor Intel sunt modeste, însă acest cip din a 11-a generație are acum 28 de wați (față de 25 de wați pe modelul precedent), asemenea cipurilor Apple utilizate pe MacBook Pro.

Acest procesor este tactat la 2,8 GHz și ajunge, prin intermediul Turbo Boost, până la 4,7 GHz. Toată această putere într-un Ultrabook de 13,3 inch, laptop-ul cântărind doar 1,41 kg. Razer susține că această configurație este acum „de 2,7 ori mai rapidă în crearea de conținut și cu mai mult de 20% în munca de birou”  față de ultimul model.

Noul procesor i7 este asociat cu NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti (Max-Q Design) – deci, nimic nou pe partea de GPU, dar împreună ar trebui să aducă performanță maximă în jocuri, într-un pachet ultraportabil.

Ce alte schimbări regăsim?

Ca de obicei, Razer oferă două tipuri de display, în funcție de prioritățile utilizatorului. Pentru gameri, avem modelul ce oferă un ecran LCD, mat, non-touch, cu o rată de refresh setată la 120Hz. Pentru cei interesați, mai degrabă de crearea de conținut, Razer renunță la ecranul 4K. În locul acestuia, regăsim un panou LED la rezoluție Full-HD, cu touchscreen și protecție Gorilla Glass. Negrul este adânc și are o acoperire de 100% DCI-P3. Acest model este potrivit editorilor foto și video, care se mai și joacă din când în când.

Avem schimbări și în ceea ce priveste conectivitatea. Razer mizează pe tehnologia Thunderbolt 4 prin adăugarea unui al doilea port USB-C. Oferă astfel și mai multe opțiuni pentru conectarea perifericelor. Mai avem însă și două porturi de tip USB-A la dispoziție.

Restul specificațiilor pentru Blade Stealth(Late 2020) rămân neschimbate. Avem 4 difuzoare (acum cu tehnologia THX Spatial Audio în loc de Dolby), camera Windows Hello IR, 16 GB de memorie RAM LPDDR4 și 512 GB de stocare.  Încărcarea se realizează printr-un adaptor de tip C de 100 de wați.

Razer Blade Stealth 13(Late 2020) începe de la 1.799,99 USD sau 1.999,99 € și va fi disponibil începând cu luna octombrie.

Visits: 53