Ce jocuri nu vor fi backwards compatible pe PlayStation 5?

Nu am mai vazut o consola backwards compatible de la Sony de pe vremea lui PlayStation 3. Noua generatie a japonezilor readuce insa aceasta caracteristica. PlayStation 5 va putea rula multe jocuri de pe generatia actuala, iar procentajul este imens. De fapt, sunt atat de multe jocuri care vor functiona pe noua consola incat pot alcatui o lista de jocuri care NU merg pe PS5. Asa ca haideti sa vedem ce jocuri sunt atat de timide incat nu vor face cunostinta cu generatia noua de console:

Deci daca vreunul din aceste jocuri se afla pe lista ta de titluri favorite, poate ca ar trebui sa-ti pastrezi consola actuala. In caz contrar, PlayStation 5 va putea rula restul de jocuri aparute pana acum pe PS4. Iar procesul este chiar foarte simplu si merge in trei scenarii diferite:

  • Poti juca direct de pe disc – Daca ai PlayStation 5 cu unitate optica, doar insereaza discul de PS4 si selecteaza jocul din lista.
  • Iti poti transfera jocurile direct de pe PS4 – Poti transfera jocurile in format digital intre cele doua console direct prin intermediul Wi-Fi sau cu ajutorul unui HDD extern.
  • Descarca jocurile achizitionate precedent pe noua consola – Daca faci trecerea la noua generatie „pe curat”, atunci poti descarca aproape orice joc achizitionat precedent si pe noua consola.

Iar pentru a pastra senzatia de gaming pe PS4 cat mai autentica, PlayStation 5 va suporta si controllere DualShock 4 pentru titlurile de pe generatia curenta de console. In plus, poti folosi atat casca PSVR actuala si accesoriile pentru aceasta, cat si castile Platinum si Gold Wireless.

PlayStation VR

Visits: 51