ASUS ZenBook Flip 13 UX363 ajunge în România; Iată ce oferă convertibilul

ASUS a adus în România un nou laptop convertibil, modelul ZenBook Flip 13 UX363, care aduce un format versatil şi dotări puternice. Acesta este un laptop compact, cu talie de doar 13.9 mm şi greutate de doar 1.3 kilograme. Are un set generos de conectori de ultimă generaţie.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Laptopul vine cu balama la 360 de grade ErgoLift, care îi permite acestui ultrabook să fie folosit în moduri ca laptop, tabletă, stand sau cort. Îl puteţi folosi şi în poziţii intermediare. Terminalul aduce un ecran tactil precis şi procesoare Intel Core de generaţie 11. Ecranul tactil vine cu suport pentru stylus ASUS Pen. Convertibilul cel compact oferă o ieşire HDMI de dimensiuni mari, un port USB type-A şi 2 porturi USB-C Thunderbolt 4.

[embedded content]

Acest model aduce şi suport WiFI 6, dar şi tehnlogie ASUS WiFi Master Premium, ce include ASUS WiFi Stabilizer şi ASUS WiFi SmartConnect. Balamaua rezistă la 360 de grade, iar ErgoLift îi permite laptopului să fie folosit în diferite moduri. Avem parte şi de o tastatură nouă, spaţioasă, dispusă din margine în margine, care se ridică uşor pentru a oferi extra confort la utilizare şi o răcire îmbunătăţită. Balamaua a fost testată intens în privinţa durabilităţii.

Acumulatorul integrat aici este unul avansat, cu o funcţionare gestionată de un software de generaţie nouă. Aduce şi încărcare rapidă, la valoarea de 60% în doar 49 de minute. Bateria Li-Polimer cu 4 celule de 67 Whr oferă o autonomie de până la 14 ore.

Preț și disponibilitate

Seria ZenBook Flip 13 (UX363EA) este disponibilă în magazinele specializate din România, la prețuri ce pornesc de la 5699 de lei (inclusiv taxe). Configurațiile includ procesor Intel Core i5-1135G7 sau Intel Core i7-1165G7, 8 sau 16 GB RAM, stocare de 512GB SSD M.2 PCIe, grafică Intel Iris Xe, ecran LED IPS Full HD cu acoperire 100% sRGB, Wi-Fi 6 și sistem de operare Windows 10.

Visits: 36