Xiaomi Redmi Note 8T

Xiomi 8T

Xiaomi Redmi Note 8T este de remarcat prin faptul ca, in momentul lansarii, era cel mai mic pret al unui telefon cu o camera de 48 megapixeli, costand mai putin decat alte telefoane cu acelasi senzor de inalta rezolutie.

Camera acesteui terminal este impresionanta si este cu siguranta una dintre cele mai bune optiuni pe care le aveti pentru fotografie de un buget mic. Camera principala este de 48 megapixeli, alaturat de o camera ultra-larga de 8 megapixeli, macro de 2 megapixeli si camera de detectare a adancimii de 2 megapixeli, face fotografii foarte bune, clare.

Xiaomi Redmi Note 8T are si alte caracteristici pe care nu le gasesti intotdeauna pe un device de buget medium, cu o baterie de alimentare de 4.000 mAh. Telefonul se misca destul de rapid si nu am intampinat probleme in instalarea aplicatiilor de baza: whattsap, google chrome, office, etc.

Xiaomi Redmi Note 8T are ceea ce unii ar putea considera un aspect Android „standard”. Pe partea din spate a telefonului exista un senzor de amprenta digitala, precum si bump-ul camerei cu patru lentile, care este putin mai mare decat bump-ul de pe majoritatea celorlalte telefoane, dar cu siguranta nu este cel mai mare pe care l-am vazut.

In partea dreapta a telefonului, atunci cand afisajul este orientat spre dvs., exista un buton rotativ pentru volum si un buton de alimentare. Am gasit acest buton de pornire si senzorul de amprenta digitala, la care se poate ajunge foarte usor. Note 8T are, de asemenea, un port USB-C, precum si o mufa pentru casti de 3,5 mm.

Ecranul

Ecranul Xiaomi Redmi Note 8T are diagonala de 6,3 inci, o rezolutie 1080 x 2340 piceli cu un afisaj LCD. Tehnologia pe care o gasiti in general pe dispozitivele mid-range.

La fel ca in cazul multor ecrane LCD, afisajul Redmi Note 8T are paleta de culori care arata in regula, luminozitatea maxima impresionanta si un contrast foarte bun. Per total calitatea telefonului este de apreciat, in Romania putand fi cumparat cu 900 de lei.

Camera foto

Xiaomi Redmi Note 8T are unul dintre cel mai accesibil pret dintre telefoanele cu un senzor de 48 megalixeli, putand spune ca telefonul are una dintre cele mai bune camere din categoria sa de pret.

Fotografiile realizate cu camera principala de 48 megalixeli tind sa arate foarte bine, deoarece sunt luminoase si destul de vibrante, fara sa para manipulate artificial. Acest lucru se realizeaza prin combinarea pixelilor, astfel incat camera face de fapt fotografii de 12MP combinand 4 pixeli in 1 pentru a capta multa lumina, desi sunt posibile si imagini de 48 megalixeli.

Pentru aceasta eticheta de pret, 900 de lei, nu veti gasi multe telefoane cu camera mai buna decat Xiaomi Redmi Note 8T, datorita apreciatului senzor de 48 megapixeli.

Recomanda   afisari
Visits: 56