ASUS lansează routerul de gaming RT-AX56U Youth Edition, cu WiFi-6

ASUS a anunţat primul său router WiFi 6 de gaming pe nuanţă albă. E vorba despre ASUS RT-AX56U, care a debutat în China prin JD.com şi costă doar 58 de dolari. Asta datorită unei promoţii early bird. Acest model vine cu un procesor quad core Broadcom de 1.5 GHz şi aduce suport pentru standardul WiFi 6.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ASUS ne propune şi o garanţie pe 3 ani pentru acest produs. Designul este clasic şi aminteşte cumva de capătul unui laptop de gaming ASUS ROG Strix. Avem 4 antene, o textură dungată şi un aspect de nava imperială din Star Wars. Viteza teoretică atinsă de acest produs este de 9.6 Gbps. Ni se promite şi latentă foarte scăzută, ideală pentru gaming, dar şi o acoperire excelentă. RT-AX56U oferă şi suport OFDMA şi MU-MIMO, care permit conectarea de multiple terminale simultan, fără delay.

Pot face şi pairing cu fiecare dispozitiv inteligent din casă. De remarcat şi includerea pe acest aparat al unui “online game accelerator” de la Tencent, o funcţie exclusivă şi premium oferită pe 100 de zile. Există şi un NetEase UU Accelerator, o altă funcţie bonus pe 90 de zile. Ambele cresc vitezele în timpul sesiunilor de gaming şi asta se aplică la console, PC-uri şi telefoane mobile.

Sincer sună a produs gândit doar pentru China, dar cu puţin noroc îl vedem şi la noi.

Visits: 39