Miele dă startul campaniei de Black Friday – ne permite să votăm produsului favorit și oferă 36% discount pentru acesta

Miele dă startul campaniei de Black Friday – ne permite să votăm produsului favorit și oferă 36% discount pentru acesta

Printr-un comunicat de presă lansat astăzi, 29 octombrie, magazinul de electrocasnice Miele, ne informează că pentru al treilea an consecutiv, clienții nu mai trebuie să aștepte ziua de Black Friday pentru a profita de reduceri.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice, oferă consumatorilor oportunitatea de a-și vota singuri produsele favorite. Astfel, cel mai votat produs va primi 36% reducere.

Oferta producătorului de Black Friday include 35 de produse pe care le putem vota până la data de 6 noiembrie chiar aici. Miele ne propune inovațiile din ultimul an, precum aspiratorul vertical fără fir Miele – Triflex HX1. Avem și espressoare ce pot fi controlate prin aplicația mobilă sau aspiratorul robot Scout RX2, prin care putem automatiza procesul de aspirare. Pe lângă acestea, se adaugă mașinile de spălat și uscătoarele Miele, ce își reglează automat cantitatea necesară de detergent, balsam și apă.

Cel mai mare discount va fi de 36% și va fi aplicat produsului cel mai dorit de către clienți. În funcție de numărul de voturi, celelalte electrocasnice vor primi și ele, de asemenea, reduceri. Producătorul de electrocasnice ne mai informează că în 2019, clienții au plasat peste 1000 de comenzi doar în mediul online, în total fiind comandate peste 180 de tone de produse în valoare de peste 13 milioane de lei.

Puteți vota produsele Miele preferate până la data de 6 noiembrie, iar maratonul Black Friday începe pe 13 noimebrie și se încheie pe 30 noiembrie.

Visits: 54