Facebook Dark Mode se lansează în sfârșit pe iPhone și telefoanele Android

Facebook Dark Mode se lansează în sfârșit pe iPhone și telefoanele Android

Site-ul Facebook pentru web a primit recent un design nou, ce a venit și cu dark mode la pachet. Deși aplicațiile Facebook Lite, Messenger și chiar Whatsapp dețin deja această funcție, compania a ales să nu o implementeze încă în aplicația standard, care este și cea mai utilizată în rândurile utilizatorilor. Ei bine, aflăm astăzi că Facebook plănuiește în sfârșit lansarea publică a opțiunii Dark Mode pentru Android și iOS, în aplicația mobilă dedicată.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Deși Facebook nu a anunțat detalii oficiale încă despre noua opțiune dark mode, zvonurile despre aceasta provin dintr-o sursă destul de sigură. Jane Machun Wong, reverse engineer, a distribuit un clip realizat în colaborare cu Alexandru Voica, Tech Comms Manager al Facebook. Clipul îl puteți urmări mai jos și prezinta mult așteptatul Dark Mode în aplicația dedicată Facebook.

Deci, cum activăm opțiunea?

Din păcate, funcția se află încă în fază de testare, nu e garantat faptul că toți utilizatorii dispun de ea în acest moment. Facebook procedează la fel ca întotdeauna, lansează noua actualizare în valuri, pentru un număr mic de utilizatori. Nu există niciun mod prin care să păcălim aplicația și să facem opțiunea să apară, fiind controlată din serverele Facebook.

Puteți verifica totuși dacă opțiunea este disponibilă, actualizând aplicația mobilă Facebook la ultima versiune și navigând în secțiunea “Setări și confidențialitate“. Dacă vă aflați printre norocoși, veți putea activa Dark Mode în aplicația dedicată Facebook. Din păcate, restul utilizatorilor vor trebui să aibă răbdare, până ce funcția va fi implementată nativ.

Visits: 35