Google Stadia continuă să primească noi titluri și permite acum utilizarea serviciului prin date mobile

Google Stadia continuă să primească noi titluri și permite acum utilizarea serviciului prin date mobile

Luna octombrie a marcat o perioadă importantă pentru Stadia. Serviciul a avut parte de multe update-uri și odată cu acestea, noi jocuri disponibile pe platformă. Mai exact, 29 de titluri au ajuns pe Stadia în luna octombrie, iar începând cu 1 noiembrie, serviciul a primit și mai multe.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Printre titlurile cele mai importante se află Baldur’s Gate 3 Early Access, Watch Dogs: Legion și Sekiro: Shadows Die Twice. Alte titluri noi anunțate în luna octombrie includ: Far Cry 5, Assassin’s Creed Unity, Phoenix Point și ARK: Survival Evolved. În Baldur’s Gate 3, există acum opțiuni prin care spectatorii pot vota asupra deciziilor luate de player, atunci când gameplay-ul este transmis live pe YouTube. Totodată, Stadia a colaborat cu creatori de conținut precum Lamarr Wilson și LaurenZside pentru a dezvălui demo-urile exclusive gratuite a jocurilor PAC-MAN Mega Tunnel Battle (lansare pe 17 noiembrie) și Immortal Fenyx Rising.Tot pe parcursul lunii octombrie, HUMANKIND a apărut pe platformă în varianta OpenDev Beta. Mai jos regăsiți clipul oficial de prezentare a noutăților.

[embedded content]

Pentru playerii ce își doresc și mai mult conținut, 4 noi titluri se lansează luna aceasta:

  • Sniper Elite 4
  • Risk of Rain 2
  • Hello Neighbor: Hide & Seek
  • Sundered: Eldrich Edition

De asemenea, în luna octombrie, serviciul a primit o îmbunătățire, astfel că acum îl putem utiliza și pe date mobile (4G sau 5G), până acum funcția fiind în fază experimentală. Aceasta poate folosi până la maxim 2.7 GB de internet pe oră, în funcție de rețea și conexiunea celulară. Acum avem și notificări push în aplicația pentru Android și iOS. De asemenea, programul de recomandare este încă în curs de desfășurare, prin care puteți obține o lună suplimentară gratuită și o lună de Stadia Pro, dacă vă abonați la aceasta.

Visits: 32