Sony Music și TikTok colaborează – Întregul catalog de muzică al studioului este acum disponibil pentru toți creatorii de conținut

Sony Music și TikTok colaborează – Întregul catalog de muzică al studioului este acum disponibil pentru toți creatorii de conținut

TikTok și-a anunțat astăzi oficial parteneriatul cu Sony Music Entertainment. Prin intermediul acestuia, utilizatorii pot acum accesa întregul portofoliu de muzică al companiei japoneze, disponibil prin aplicația mobilă sau web.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Prin această colaborare, membrii pot acum utiliza toate hiturile, noutățile, melodiile populare sau clasice în crearea de conținut video. De asemenea, acest lucru va ajuta Sony să-și promoveze noii artiști.

Dennis Kooker, președintele Global Digital Business și vânzări din SUA pentru Sony Music Entertainment, a spus că prezentul parteneriat își propune să “stimuleze studiul muzicii, să extindă oportunitățile creative și să susțină carierele artiștilor”. Ole Obermann, Global Head of Music TikTok, a adăugat:

“Suntem încântați să încheiem acest parteneriat cu Sony Music, astfel, putem continua să lucrăm împreună pentru a implementa întreg portofoliul de artiști Sony pentru SUA și întreaga lume, prin TikTok. Mai ales în aceste vremuri, când artiștii sunt nevoiți să găsească noi moduri pentru a se conecta cu fanii și muzica lor, ne angajăm să facilităm acest lucru.”

Sony Music nu este singurul studio de muzică care colaborează cu TikTok pentru a ajuta artiștii și creatorii de conținut. La începutul acestui an, aplicația a încheiat, de asemenea, o colaborare cu Merlin din Marea Britanie. Astfel, utilizatorii dispun acum de un catalog și mai vast de piese ce pot fi utilziate în crearea de clipuri video.

Visits: 65