The Witcher 3 pe Xbox Series X nu va avea load screens la fast travel

Lumea asteapta cu nerabdare urmatoarea generatie de console. Xbox Series X/S incep sa fie trimise catre publicatiile de specialitate, iar posesorii incep deja sa testeze performantele consolei. Mai exact, multi utilizatori incearca sa ruleze pe X/S jocurile de pe Xbox One, in speranta ca vor avea parte de imbunatatiri substantiale.

Dupa cum ne-am fi asteptat, videoclipurile care demonstreaza puterea Xbox Series apar ca ciupercile dupa ploaie. Printre acestea se numara si inculpatul din titlu. The Witcher 3 este mica vedeta din repertoriul jocurilor incercate pe consola next-gen.

Utilizatorul rubhen925 ne arata pe YouTube cat de bine poate rula Witcher 3 pe Xbox Series. Si asta nu este chiar o surpriza, din moment ce consola are destui cai-putere. Dar un joc de o asemenea anvergura are si el chichitele lui, una din ele fiind mecanica de fast travel.

In mod normal, cand dai fast travel, te lovesti de un load screen. In functie de sistemul pe care il ai, durata poate varia. Pe Xbox Series, in schimb, jocul ruleaza cu viteza luminii. De fapt, se misca atat de rapid, incat load screen-ul nu mai apare. Portiunea respectiva de nivel se randeaza aproape instantaneu.

Si ganditi-va ca asta e versiunea pentru Xbox One. Daca vorbim de o varianta pentru Xbox Series, acel „aproape” dispare din ecuatie. Noua iteratie pentru PC si pentru consolele next-gen va aduce si ray tracing si timpi de incarcare mult mai scurti, iar Witcher 3 nu este o exceptie. CD Projekt RED vor oferi gratuit acest upgrade, din dragoste pentru gameri.

Iteratiile pentru Xbox Series si PlayStation 5, precum si upgrade-ul pentru cea de PC, vor fi lansate in 2021. Pana atunci, veteranii si/sau noii fani pot sa isi usureze asteptarea cu ecranizarea produsa de Netflix sau sa ia pe cineva la trei-pazeste in Gwent.

Visits: 54