AOC şi Porsche Design lansează un monitor elegant de gaming de 27 inch, AGON PD27

Porsche Design şi AOC au lansat împreună un monitor elegant, cu diagonală de 27 de inch, modelul AGON PD27. Acesta vine cu un design atipic şi este gândit să inducă vibe-ul unui bolid de curse. Oferă o rată de refresh de 240 Hz şi timp de răspuns de doar 0.5 ms. Mai multe detalii aveţi mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noul monitor are un design elegant, inspirat de maşinile de curse Porsche şi aduce o gamă largă de funcţionalităţi, oferind o experienţă de utilizare excelentă. De remarcat faptul că produsul a primit un premiu Red Dot Award 2020 chiar înainte de lansarea oficială. Porsche Design AOC AGON PD27 este recomandat pentru competiţiile eSports şi permite jucătorului să anticipeze mişcările viitoare ale adversarului, atunci când fiecare frag depinde de milisecunde.

Designul este inspirat de maşinile de curse Porsche şi este accentuat de suportul argintiu, în forma unui roll cage. Acesta oferă rezistenţă, stabilitate şi durabilitate la sesiunile intense de joc. PD27 poate proiecta logo-urile AOC AGON sau Porsche Design pe masă în diferite moduri şi culori, iar iluminarea de pe partea din spate a monitorului va crea o atmosferă deosebită. Rezoluţia este una Quad HD (2560 x 1440 pixeli) şi avem şi rată de refresh de 240 Hz.

Există şi certificare VESA DisplayHDR 400, oferind culori vii şi realiste, dar şi dynamic range larg, care le permite gamerilor să intre în lumea jocului mai uşor. În plus, curbura monitorului de 1000R înconjoară utilizatorul, o caracteristică apreciată pentru pasionaţii de jocuri de curse. Avem parte şi de tehnologie FreeSync Premium Pro de la AMD şi o luminozitate de 550 de nits a panoului VA de la bord. Produsul şi o telecomandă wireless la pachet, boxe stereo de 5W cu DTS Sound şi un hub USB 3.2 cu 4 porturi, 2 intrări HDMI 2.0 şi 2 intrări DisplayPort 1.4.

Preţul recomandat este de 3879 lei.

Visits: 51