Black Friday 2020 – Accesorii pentru telefonul tau de la GSMnet.ro

Hai ca am vorbit pana acum despre calculatoare, componente, tigai si camere de bord. Dar am sarit peste o categorie importanta: telefoane mobile si accesorii. Dar nu va faceti griji deoarece am pus mana pe oferta celor de la GSMnet.ro. Asa ca haideti sa va prezint cateva dintre cele mai bune oferte de Black Friday 2020 ale magazinului.

Lista este destul de mare si include casti, boxe, ceasuri inteligente, carduri de memorie si nu numai. La fel ca si cu restul materialelor de astazi, ma voi concentra pe cateva produse care mi-au atras atentia, iar cei de la GSMnet.ro chiar au cateva oferte interesante.

GSMnet.ro au fost printre primii care ne-au aratat cum va decurge Black Friday 2020 la ei in magazin. O parte dintre produsele din oferta, fie sau nu in tabelul de mai sus, le regasiti si in videoul lui Dan de pe canalul de YouTube. Am incercat insa sa nu bag chiar aceleasi lucruri ca si-n video. Scurt pe doi, GSMnet.ro are niste reduceri interesante de Black Friday 2020 si sunt sigur ca voi da iama la ei pe site sa imi cumpar o folie de sticla pentru telefon. Poate agat si un USB din ala de 64GB cu ocazia asta. Niciodata nu ai destule stick-uri de memorie prin casa.

Visits: 103