Controller-ul asta in stil Assassin’s Creed Valhalla este o bijuterie

Pentru unii, Assassin’s Creed Valhalla este mai mult un „meh”. Pentru altii, jocul reprezinta o abordare interesanta a intregii tematici care leaga intre ele toate titlurile din serii.

Cert este ca Assassin’s Creed Valhalla a avut si are potential. Iar daca jocul v-a dat pe spate si ati fost captivati de lumea vikingilor, atunci cred ca jucaria aceasta va face cu ochiul. Este vorba de Revolution Pro Controller 3 cu tematica Valhalla si produs de Nacon Gaming.

Assassin's Creed Valhalla

Evident, aspectul acestuia l-ar putea multumi pana si pe Taticul Tuturor, adica Odin. Menit sa simuleze (cel putin ca look) lemnul din care este confectionat manerul unei arme, controller-ul are o culoare interesanta, iar butoanele, alaturi de stick-uri, sunt decorate cu rune, inclusiv asa-numitul „Walknut”, care troneaza pe butonul meniului principal.

Pe partea din mijloc se regaseste o placuta metalica (presupun), in stil PlayStation, pe care este gravat un simbol nordic traditional. Si, pentru un plus de autenticitate, pe manerul drept al controller-ului, o legatura din piele infasoara unul din corbii lui Odin.

Assassin's Creed Valhalla

Daca tu, ca fan Assassin’s Creed Valhalla, ai fost fermecat de acest controller si te dau banii afara din casa, am o veste buna si una mai putin buna. Vestea buna este ca jucaria este cat se poate de reala si o poti butona. Vestea mai putin buna este ca exista doar trei astfel de controller-e, oferite cadou la un concurs organizat de Ubisoft, dar studioul din Olanda.

Ziua in care Assassin’s Creed Valhalla o sa devina un trend

Hai sa nu disperam, totusi. Din cate se pare, foarte multa lume a fost data pe spate de acest controller custom. Nacon Gaming este o companie producatoare de controller-e pentru console, in special pentru PlayStation. Deci modelele „basic” exista. Daca acestea exista, iar cererea pentru un model Assassin’s Creed Valhalla devine suficient de incapatanata, atunci avem mari sanse ca producatorii sa suplimenteze stocul sau, ca alternativa ideala, chiar sa inceapa sa produca astfel de modele.

La fel cum unele persoane chiar au facut rost acum ceva vreme de editiile super-super limitate de Xbox One si PS4 in stil Sekiro: Shadows Die Twice (credeti-ma, arata genial), nu va descurajati. Controller-ul de Assassin’s Creed Valhalla este mult mai usor de produs in cantitati industriale decat un intreg hardware.

Visits: 47