Telekom Romania – Daca folosesti MyAccount vei avea parte de multe surprize

Recunoscuta pentru eforturile constante ce vizeaza imbunatatirea serviciilor de telecomunicatii autohtone, compania Telekom pastreaza traditia ofertelor atragatoare si lanseaza o noua campanie care premiaza utilizatorii MyAccount. Aceasta se desfasoara pana pe 31 ianuarie 2021, iar clientii se pot bucura de premii saptamanale si lunare.

Cu Telekom si MyAccount este super simplu sa castigi

Esti client Telekom si vrei sa stii cum poti sa te alegi cu premii, pe langa beneficiile aduse de abonamente? Simplu! Intri in aplicatia MyAccount, destinata gestionarii contului Telekom. Acolo, trebuie sa iti personalizezi setarile, iar premiile vor fi ale tale daca iti reinnoiesti abonamentul, faci cel putin o plata de factura, reincarci o cartela Telekom sau activezi o factura electronica.

Telekom

De asemenea, la fiecare 10 instalari, Telekom Romania face o sponsorizare de 1 euro catre o asociatie care sustine educatia și dezvoltarea locala, in limita a 10,000 de euro. Aceasta sponsorizare va ajuta copiii din zone defavorizate sa continue scoala in mediul online, asigurandu-le calculatoare.

Telekom

Haideti sa recapitulam. Pentru a castiga premiile saptamanale si lunare, urmezi pasii de mai jos:

1. Instalezi aplicatia MyAccount

2. Iti creezi un cont MyAccount, te loghezi in aplicatie si il personalizezi. Daca ai deja un cont, logheaza-te acum.

3. Efectuezi una dintre urmatoarele actiuni:

  •  Platesti factura în aplicatie
  •  Reincarci cartela in aplicatie
  •  Iti reinnoiesti abonamentul in aplicatie sau in versiunea web
  •  Activezi factura electronica în aplicatie sau in versiunea web

Fiecare actiune iti aduce o sansa la tragerile la sorti. Mai multe actiuni inseamna mai multe sanse. Fiecare participant poate avea maximum 4 sanse saptamanale si 4 sanse lunare, indiferent daca a castigat sau nu premii saptamanale.
In cazul facturilor, se acorda sanse doar platilor achitate integral. In cazul platilor partiale, se acorda o singura sansa pentru fiecare factura achitata.

Premiile speciale Mastercard oferite de Telekom

Daca esti posesor al unui Mastercard si efectuezi cel putin o plata cu acesta in MyAccount, vei putea castiga saptamanal Card Up Cadou Mastercard in valoare de 100 €. Practic, ai sanse de castig daca faci minim una din urmatoarele actiuni:

 •  Platesti factura în aplicatie folosind un card Mastercard
 •  Reincarci cartela in aplicatie folosind un card Mastercard
 •  Iti reinnoiesti abonamentul în aplicatie sau in versiunea web
 •  Salvezi cardul Mastercard in aplicatie cand efectuezi plata facturii sau reincarcarea cartelei

Fiecare actiune inseamna o sansa in plus la tragerile la sorti saptamanale pentru premiile speciale Mastercard.
Fiecare participant poate avea maximum 3 sanse saptamanale pentru premiile speciale Mastercard.

De ce sa instalezi MyAccount? Pai, ai vreo 999 de motive

Operatiunile online au devenit din ce in ce mai populare si mai avantajoase, mai ales in vremuri incerte cum sunt acestea. De ce sa te dai jos din pat sa platesti facturile cand poti sa deschizi aplicatia MyAccount de la Telekom si sa scapi de grija platii?

Cunoscutii se plang ca stai non-stop pe telefon? E ok, stai cu folos! Iti administrezi contul, platesti facturile si scapi de bocancii aia grei de iarna, in favoarea unor botosei caldurosi si a unor haine comode. Pana la urma, ai tot ce-ti trebuie fix pe telefon!

Telekom

Cele 999 de motive sunt pe cat de adevarate, pe atat de amuzante si oneste. Intr-o lume in care multitasking-ul este la ordinea zile, utilizarea telefonului in mod inconstient a devent aproape un reflex „primordial”. Iar asta poate constitui si un avantaj. Ca sa te protejezi pe tine si pe ceilalti, ca sa scapi de hartogaraie si de goana la birouri, sau, pur si simplu, ca sa poti sa arunci un ochi si pe oalele de pe aragaz.

Telekom vrea sa ofere cele mai avantajoase promotii si optiuni de gestionare pentru serviciile de telecomunicatii. Potrivit studiului realizat cu ocazia campaniei de sarbatori, foarte multi romani considera absolut esential ca un abonament de telecomunicatii sa ofere cel putin servicii „la ordinea zilei” (internet, minute si SMS-uri nelimitate) la preturi accesibile.

Telekom nu numai ca ofera aceste posibilitati, ci isi rasplateste si clientii prin campanii si promotii diverse, intr-un efort constant de imbunatatire a calitatii vietii in ceea ce priveste nevoia de tehnologie si conectivitate.

Campania 999Motive se desfasoara pana pe 31 ianuarie 2021. Clientii pot vizita pagina oficiala a promotiei pentru mai multe informatii.

Visits: 41