MOBOTIX S74, prima soluție de video analiză cu 4 module de senzori debutează în România

MOBOTIX S74

Prin intermediul unui comunicat de presă aflăm astăzi că MOBOTIX S74, prima soluție de video analiză cu 4 senzori a producătorului german intră pe piața din România. Această soluție a fost recent lansată oficial și se alătură gamei de soluții de supraveghere și video analiză existente deja în portofoliul Konica Minolta.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Pentru cei care nu știau deja, Konica Minolta deține în portofoliu întreaga gamă de soluții de supraveghere și video analiză încă din 2016. Acestea sunt utilizate atât la interior, cât și exterior și implică și sistem de control acces. Gama de soluții a intrat în portofoliul Konica Minolta odată cu achiziția unui pachet majoritar din acțiunile grupului MOBOTIX, unul dintre cei mai cunoscuți și importanți producători de sistem video IP la nivel global.

Mobotix S74

Revenind la MOBOTIX S74, aflăm că acest sistem include o cameră cu 4 module de senzori interschimbabili. Se oferă astfel flexibilitate și posibilități variate de configurare a modulelor UHD cu senzori optici. Pot fi adăugați și senzori IR, MultiSense (PIR, de temperatură și lumină) sau termici. Ei pot fi conectați simultan și montați în direcții, zone și încăperi diferite, cu până la 3 metri distanță față de cameră.

MOBOTIX S74

Se mai oferă rezoluție 4K, 120 Db WDR, DVR integrat și software de ultimă generație. Noul sistem este compatibil cu platforma de aplicații MOBOTIX 7. Este un sistem versatil și scalabil, ce oferă multiple posibilități de personalizare în orice domeniu de activitate. Poate fi utilizat în construcții, sectorul industrial și energetic, în retail sau sistemul medical.

Senzorul optic Ultra LowLight de 4 mpx integrat aici, poate reda imagini de o claritate impresionată. Dimensiunea este de până la 2688 x 1520 pixeli, în format 16:9. Imaginile rămân deosebit de clare chiar și în întuneric. Mai avem funcție WDR și suport pentru integrarea unui senzor cu termoviziune.

Acest sistem poate fi utilizat la interior sau exterior și are certificare IP66, IK10. Este extrem de fiabil și rezistent la impact, contactul cu apa și temperaturi extreme. Cât despre consumul energetic, acesta nu depășește 25W per cameră.

Visits: 103