Royal-Tour va asigura ca ajungeti cu bine la destinatia dorita!

Royal-Tour

Transportul international este potrivit pentru persoanele care lucreaza in afara tarii de unde provin, care merg in vizita la rude si prieteni, sau pur si simplu care pleaca in concedii pentru a se relaxa. In comparatie cu transportul feroviar sau aerian, transportul cu microbuzul este la un cost mult mai mic si se efectueaza in conditii de siguranta la adresa dorita.

Activitatea principala a companiei Royal Tour din Buzau este transportul international de persoane cu microbuzul in tari precum: Austria, Germania, Belgia si Olanda din diverse orase ale Romaniei.

Compania dispune de personal cu experienta, factori care asigura servicii de inalta calitate si tot mai multi clienti. Inca din anul 2010 Royal Tour isi desfasoara activitatea in domeniul transportului international care a contribuit la formarea unei echipe profesioniste cu care puteti calatori in conditii de maxima siguranta.

Royal-Tour este unul dintre liderii in transportul international de persoane, avand curse aproape in fiecare zi direct catre destinatia dorita de fiecare client. Compania ofera bilete ieftine pentru cursele zilnice rapide efecuate numai cu microbuze moderne, conduse numai de soferi profesionisti.

Microbuzele celor de la Royal Tour sunt eficiente, comode si elegante si sunt modalitatea cea mai buna de a calatori in comparatie cu masina personala, lucru care face aceasta modalitate de transport sa fie ideala si cea mai cautata pentru transportul in afara granitelor tarii. Toate microbuzele companiei sunt dotate cu scaune rabatabile, aer conditionat, sisteme audio-video, wifi, etc.

Pe langa principalele servicii de transport persoane Romania Belgia , Romania – Germania sau Romania – Olanda si retur, compania Royal Tour ofera si servicii de transport colete de la adresa la adresa, precum si servicii pentru transportul vehiculelor noi sau second hand catre locatiile desemnate de clienti pe platforme omologate si autorizate.

Pe site-ul companiei www.royal-tour.ro , veti gasi informatii utile despre ruta pe care o practicati, preturile biletelor si ofertele valabile. Puteti rezerva biletul online sau ii puteti contacta la numarul afisat pe site. 

Royal-Tour este o firma de transport international persoane, colete si autoturisme pe platforma cu multa experienta si in continua dezvoltare, succesul sau fiind bazat pe professionalism.

Articol publicat de agentia sicmedia

Recomanda   afisari
Visits: 55