Dragon Age 4, prezentat oficial – Lumea are nevoie de un altfel de erou

Zilele trecute ma manca sa dau o tura prin toate cele trei Dragon Age-uri, si fix atunci se nimerise sa aflu ca un al patrulea joc din serie va fi/ a fost anuntat oficial la Game Awards. Oficial adica pe bune, dom’le, nu ca datile trecute la Gamescom si EA Play de prin 2018-2019.

De data asta, astrele s-au aliniat si ne-am ales cu primul trailer pentru ceea ce se vrea a fi Dragon Age 4, o continuare a uneia din cele mai de succes francize produse de BioWare (iar tind sa uit de Mass Effect si noul sequel, pardon).

Trailerul scoate in evidenta maiestria CGI-ului faurit de canadienii de la BioWare. Ne este oferita o privire de ansamblu asupra unor orase ce par sa apartina  Tevinter-ului, narata de Varric, piticul de gradina…Pardon, dwarf-ul nostru companion din Dragon Age 2 si Inquisition.

Varric palavrageste pe un ton foarte serios, aducand tot timpul in discutie importanta aparitiei unui erou. Unul nou, proaspat scos din tipla, nu unul oarecare. De data aceasta ies din discutie profetiile si zarurile aruncate de soarta. De data aceasta, ceva Fat-Frumos va trebui sa se ia la tranta cu inamicii care ne-au traumatizat de-a lungul aventurilor virtuale de prin Dragon Age-uri – Demons, Darkspawns, the Dread Wolf si elful chelios care face cosplay de James McAvoy, adica Solas.

Pentru inceput, trebuie sa ne multumim doar cu atat. BioWare ne avertizeaza sa ne temperam asteptarile. Dragon Age Al Patrulea nu va sosi mai devreme de 2022, si asta daca astrele se aliniaza din nou.

Visits: 95