Mio Technology îţi oferă opţiuni pentru siguranţa celor dragi de Crăciun: camere MiVue 826, 798 Dual C312

Se apropie Crăciunul şi trebuie să ne gândim tot mai serios la cadouri care vor schimba pozitiv vieţile celor dragi. Cu această ocazie Mio Technology, companie cunoscută pentru soluţii GPS, PDA-uri şi camere auto are câteva propuneri de dispozitive atractive, care pot spori siguranţa celor dragi, cu oferte speciale.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cei pasionaţi de călătorii, dar şi cei care au un job în domeniul transporturilor, plus cei care preferă să folosească maşina ca mijloc de transport în interiorul oraşului pot beneficia de 100% siguranţă în trafic. Astfel camerele de bord pot deveni o idee bună de cadou, scutindu-i pe cei dragi de neplăceri în trafic, dar şi oferind amintiri video înregistrate din călătorii sau peisaje superbe. Iată câteva dintre produsele Mio care pot constitui cadouri bune:

MiVue 826

MiVue 826 poate fi un partener de nădejde pentru orice conducător auto. Vine cu captură Full HD la 60 FPS, ceea ce se traduce printr-o calitate de top a imaginilor, chiar şi la viteze mai mari. Aduce şi urmărire prin GPS, care le permite utilizatorilor să ştie exact cu ce viteza au rulat într-o anumită locaţie şi la ce oră. Există şi un mod Parcare, care face înregistrarea automată atunci când este detectată mişcare în aria autoturismului. Costă 499 lei.

Mivue 798 Dual

Acest model este destinat pasionaţilor de călătorii, datorită tehnologiilor de top înglobate. La munte sau la mare, 798 Dual va înregistra imagini la o calitate deosebită, datorită unui senzor Sony STARVIS CMOS. Poate crea şi copii de rezervă prin WiFi şi salva situaţii sau chiar vieţi. Are WiFi şi GPS, unghi de 150 de grade şi costă 799 lei.

MiVue C312

MiVue C312 este o cameră de bord cu pornire automată, prim simpla apăsare a butonului de pornire şi poate începe inregistrarae Full HD pe întregul parcurs, cu o lentilă cu unghi real larg de 130 de grade, fără efect de fish eye. Va prinde astfel toate detaliile. Senzorul G cu 3 axe înregistrează automat în momentul în care detectează schimbări bruşte ale direcţiei autoturismului sau în caz de accident, iar datele înregistrate nu pot fi suprascrise. Costă 209 lei.

MiVue J60

Acest model este unul Full HD, cu unghi de 150 de grade, WiFi, GPS, senzor G cu 3 axe. Are obiectiv F/1.8, GPS încorporat, poate înregistra permanent cu modul Parcare şi are în dotare sisteme inovatoare integrate de asistenţă pentru conducătorul auto (ADAS). Există şi un sistem de avertizare în cazul de părăsire involuntară a benzii de rulare (LDWS). Vine cu slot microSD şi costă 299 lei.

Visits: 57