Elun Musk spune că funcția de conducere autonomă sosește la începutul anului viitor; Serviciul va fi disponibil și pe bază de abonament

Tes
Elun Musk spune că funcția de conducere autonomă sosește la începutul anului viitor; Serviciul va fi disponibil și pe bază de abonament

Cu două luni în urmă, Tesla a început faza de testare beta a vehiculelor complet autonome cu un număr limitat de șoferi. Recent, Elon Musk a declarat pe Twitter că funcția este gata să sosească în prima jumătate a anului 2021. Totodată, aflăm că serviciul va fi disponibil și sub forma unui abonament.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Tesla a anunțat că funcția de conducere complet autonomă va fi disponibilă până la sfârșitul acestui an. Totuși, compania nu a reușit încă să o implementeze, fiind încă testată de un număr limitat de șoferi profesioniști.

Funcția disponibilă publicului larg oferă mai multe caracteristici semi-autonome precum schimbarea benzii de mers, parcarea automată sau oprirea la semafoare. Totuși, serviciul ar trebui să ofere o modalitate de control a mașinilor electrice Tesla cu intervenții minime din partea șoferilor.

Tesla

Un utilizator Twitter a întrebat totuși dacă serviciul va fi disponibil și sub formă de abonament. Astfel, răspunsul lui Elon Musk a fost pozitiv spunând că funcția de conducere autonomă va fi disponibilă la începutul anului 2021.

După cum ne-a anunțat Musk, funcția va crește în valoare pe măsură ce se vor implementa noi caracteristici. Prețurile pentru acest upgrade au crescut deja la 10.000 de dolari, indiferent de modelul ales. Metoda reflectă strategia de lungă durată a companiei lui Elon Musk de a generat profit din upgrade-uri contra-cost.

Nu cunoaștem încă prețurile pentru abonamente. Totuși, prețul pentru upgrade ar trebui să crească odată ce funcția va fi disponibilă în stadiul Full Self-Driving Mode. Vă reamintim că Tesla va deschide un service și un showroom în România. Momentan, compania a publicat 5 anunțuri de angajare.

Visits: 44