Subscriptia pentru Full Self-Driving pe Tesla se va lansa in 2021

Tin minte ca prezentam acum ceva vreme smecheriile de care este capabil Full Self-Driving pe Tesla. In esenta, serviciul ofera un autopilot care poate face multe: adaptarea la conditiile de trafic, schimbarea in siguranta a benzilor de circulatie, acordarea prioritatii la trecerile de pietoni si toate cele.

Pretul este insa pe masura. Elon Musk a stabilit un punct de plecare de la 10.000 de dolari pentru achizitionarea serviciului pentru automobilele electrice Tesla. Si prin asta ma refer la faptul ca baiatul nostru avertizeaza ca pretul va creste pe masura ce Full Self-Driving capata noi functii si iese din stadiul beta. Cam extravagant, nu-i asa?

Cu toate astea, exista si alternative. In conditiile in care Elon Musk a reprogramat lansarea oficiala a Full Self-Driving pentru anul 2021, cei interesati s-au gandit ca n-ar fi o idee rea ca serviciul pentru Tesla sa fie oferit si sub forma de subscriptie lunara/anuala, „inaintand propunerea” pe Twitter.

Faptul ca Musk a confirmat introducerea subscriptiei in primele luni ale anului viitor este o veste foarte buna pentru cei care vor sa-si ia o masina Tesla prin leasing. Acestia pot incerca Full Self-Driving fara sa mai plateasca pe loc suma astronomica de 10 mii de dolari.

Cata vreme nu vor mai exista intarzieri, subscriptia pentru Full Self-Driving va fi introdusa foarte curand. Serviciul autonom (momentan semi-autonom) doteaza EV-urile Tesla cu tot soiul de artificii menite sa imbunatateasca experienta condusului. Desi FSD se descurca foarte bine in stadiul actual, inca este necesara supravegherea acestuia si eventuale interventii, dar progresele sunt mari.

Visits: 53