LG QNED este un MiniLED TV interesant

Chiar daca este un nume important pe piata electronicelor, Producatorul a fost destul de tacut in aceasta perioada. pare ca vrea sa se revanseze, dezvaluind subit un nou televizor LED, intitulat LG QNED TV.

Cu tehnologia LCD la baza, LG QNED are un ecran format din cele mai mici LED-uri cu putinta, al caror avantaj este reprezentat de luminozitatea si contrastul (1.000.000:1) crescute. Astfel, LED-urile prezente pe noul televizor LG reprezinta doar o zecime din dimensiunile celor standard pe care le regasim la TV-urile LCD traditionale.

LG-QNED-TV

Per total, LG QNED TV vine cu o rata de refresh de 120Hz si incorporeaza 30 de mii de LED-uri ca backlight pe un ecran de 86 de inci cu rezolutie 8K. In ceea ce priveste acuratetea culorilor, modelul LG se foloseste de tehnologiile quantum dot si nanocell, asa cum reiese din numele televizorului.

Bineinteles, LG va oferi mai multe detalii la CES 2021. Linia de televizoare QNED lansata de producator va contine nu mai putin de zece modele diferite, care vor avea rezolutii 4K si 8K. Pe langa seria respectiva, LG va anunta si cateva televizoare OLED, insa producatorul sud-coreen sublinieaza ca televizoarele QNED vor tinti catre sectorul high-end. Prin urmare, am putea avea parte de o serie de lansari interesante de televizoare, acum ca nu doar Samsung, ci si LG intra in ring.

Visits: 34