Roboții Boston Dynamics dansează? Se pare că da, pe melodia “Do You Love Me”

Boston Dynamics
Roboții Boston Dynamics dansează? Se pare că da, pe melodia „Do You Love Me”

Acest sfârșit de an ne aduce un videoclip care s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Am văzut până acum roboții Boston Dynamics alergând, făcând gimnastică sau chiar parkour. Totuși, compania a postat recent un videoclip pe YouTube în care roboții execută mișcări de dans foarte bine coordonate pe melodia “Do You Love Me”, de la The Contours.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

La nici 24 de ore de la postare, videoclipul are peste 2.5 milioane de vizualizări, îl puteți urmări mai jos.

[embedded content]

În prim plan se află robotul umanoid Atlas care sare, se rotește și execută, aș spune, foarte grațios mișcările care se dovedesc foarte bine coordonate. Mai apoi apare și robotul patruped Spot, dar și Handle, care se mișcă prin intermediul celor două roți.

În descriere, Boston Dynamics se adresează fanilor:

“Întreaga noastră echipă s-a reunit pentru a sărbători începutul a ceea ce sperăm să fie un an mai bun. La Mulți Ani și din partea noastră, Boston Dynamics”

Boston Dynamics a fost fondată în 1992, ca un spin-off al Institutului de Tehnologie din Massachusetts (celebru MIT). Mai apoi a devenit cunoscută pentru roboții săi. Compania s-a aflat la un moment dat și sub umbrela Alphabet (compania care deține Google), iar în 2017 a fost cumpărată de către SoftBank. Compania a fost achiziționată recent de către Hyundai pentru suma de 1.1 miliarde de dolari.

Singurii roboți disponibili momentan spre achiziționare sunt “Pick” și robotul patruped “Spot”. Mai multe detalii aveți aici.

Visits: 38