STALKER 2 vine cu un trailer in-game promitator, bazat pe Unreal Engine

Dupa ce GSC Game World a anuntat intr-un final STALKER 2 in cadrul Xbox Games Showcase, iata ca ucrainienii ne ofera un teaser in-game pentru dragul nostru simulator de Cernobil.

Cu ajutorul micului trailer, dezvoltatorii prezinta modul in care jocul va fi experimentat de catre fani. STALKER 2 arata bine, promite multe, iar performantele oferite de Xbox Series X vor fi baza acestui sequel. Din cele auzite, jocul va suporta raytracing si 4K ultra HD cu aproape 120 FPS.

Chiar daca povestea ramane inca un mister, trailerul in-game este destul de interesant, in sensul ca prezinta niste elemente demne de hardware-ul current-gen, precum animatii extrem de fluide, iluminare detaliata si un environment realizat cu multa migala.

Fiind dezvoltat folosind Unreal Engine, STALKER 2 ne cheama la vanatoarea inceputa in 2007 odata cu Shadow of Chernobyl si ne arunca in fata dihaniile nascute in urma exploziilor de la cunoscuta centrala nucleara. Pe principiul „bine ati venit, rau ati nimerit”, STALKER 2 ar putea fi lansat cel mai devreme in a doua jumatate a lui 2021.

Urmarind cu atentie trailerul, fanii vor putea observa mici trimiteri la jocurile anterioare din serie, intr-o varianta cu mult mai „dark” si mai „gloomy”, ajutata de grafica performanta, bineinteles. La cum se prezinta lucrurile, STALKER 2 m-a lovit cu ciocanul fix in amintirile din copilarie, deci indraznesc sa sper ca-l voi revedea pe Sidorovich in beciul insalubru care mi-a marcat viata de gamer.

Visits: 74