Call of Duty: Warzone – Bug-ul asta te face invulnerabil si invizibil

Call of Duty: Warzone nu este strain de exploit-uri si glitch-uri abuzate frecvent de jucatori. Mai nou, un bug ce are legatura cu Loadout Drops se muleaza pe zicala „bucuria unuia, ghinionul altuia”.

Glitch-ul in sine apare atunci cand jucatorii se apropie de Loadout Drops. Acestia pot „intra” accidental in interiorul Drop-urilor, cele din urma devenind astfel un fel de bunker. Prin urmare, playerii devin nu numai invizibili, ci si invincibili, iar asta le pune bete in roate celor cu prea mult bun simt care nu se gandesc sa abuzeze de smecheria asta.

I feel so dirty but how did this happen lol?? from CODWarzone

Odata adapostit in acest Loadout Drop, poti vedea bine-mersi restul hartei, dar inamicii nu vor avea habar ca ti-ai pus cortul si campezi nu nerusinare. Avand la activ 85 de milioane de jucatori, Call of Duty: Warzone este un titlu battle royale in care poti intampina ocazional fel de fel de bug-uri, ba chiar exploit-uri care au dus la inlaturarea definitva a  elicopterelor din joc.

Raven Software nu a mentionat nimic in legatura cu bug-ul, cu toate ca dezvoltatorii sunt cunoscuti pentru promptitudinea si rapiditatea cu care lanseaza patch-uri si rezolva astfel de probleme. In momentul de fata, chiar daca glitch-ul este mana cereasca pentru oportunisti si trisori, tot este nevoie de ceva indemanare si damage soaking pentru a profita de acesta.

Visits: 34