CES 2021 – Kingston lansează o nouă serie de SSD-uri NVMe

Prima zi de CES 2021 a început în forță și am avut parte de câteva prezentări interesante. Printre acestea se numără și noua gamă de SSD-uri NVMe de la Kingston. Anul trecut am testat modelele de top ale producătorului, iar anul acesta vedem introducerea unui model din generația 4.0 și a unui model extern cu interfață USB 3.2 Gen2.

Primul model nou despre care voi vorbi este Kingston Ghost Tree. Acesta va fi vârful de gamă al producătorului cu capacități cuprinse între 1TB și 4TB plus viteze de scriere și citire de 7000MB/s. Acest model este acompaniat de noul XS2000 (500GB-2TB), o unitate externă pe USB Type-C cu transferuri de până la 2000MB/s. Pe lângă aceste două modele noi, mai avem și Kingston NV cu interfață PCIe 3.0 x4 de până la 2TB și DC1500M pentru servere și condiții de lucru grele. Acesta din urmă este un update al modelului DC1000M. În acest fel, compania completează seria cu modele potrivite pentru toate tipurile de utilizatori: de la creatori de conținut, până la companii.

REVIEW KINGSTON KC2500

Odată cu mutarea târgului de tehnologie CES în online, avem o oportunitate mai mare de a ne conecta cu comuniățile tech din întreaga lume. CES este cel mai bun moment pentru a împărtăși ceea ce Kingston urmează să realizeze, de aceea suntem foarte încântați să lansăm anul acesta primele noastre SSD-uri Gen 4.0 NVMe, precum și o unitate externă. Când vine vorba de NVMe, vom avea acoperite toate segmentele de clienți, de la consumatori casnici la profesionişti și până la centre de date. Tony Hollingsbee, SSD Business Manager, Kingston EMEA

Visits: 60