ASUS RT-AX68U – Routerul wireless aduce aplicația mobilă Instant Guard

Se identifică individul ASUS RT-AX68U. Un router wireless care suportă aplicația mobilă de securitate Instant Guard.

RT-AX68U, prin WiFi 6 (802.11ax) este echipat cu o configurație de 3×3 antene MIMO cu viteze wireless de până la 2.700 Mbps. Folosește OFDMA, o tehnologie nouă din linia WiFi 6 care permite semnalelor să ajungă mai departe decât puteau în cazul WiFi 5.

ASUS RT-AX68U – Un router wireless personalizabil

Pentru a realiza acest lucru, designul vertical încorporează o configurație de antene 3×3 MIMO – folosind trei antene și trei fluxuri de date separate. De asemenea, dispune și de alte îmbunătățiri, precum beamforming, care focalizează semnalul către fiecare dispozitiv.

router_wireless_asus RT-AX68U
RT-AX68U suportă și ASUS AiMesh, astfel încât rețeaua WiFi poate fi extinsă într-un sistem mesh WiFi care să acopere întreaga casă, prin simpla adăugare a unuia sau mai multor routere  compatibile AiMesh.

Instant Guard și securitatea

RT-AX68U este primul router wireless ASUS care suportă noul serviciu. Instant Guard, o soluție care poate face orice conexiune WiFi publică sigură și privată cu un singur clic. Instant Guard rezolva problema breșelor de scuritate folosind VPN pentru a crea un tunel de date securizat către RT-AX68U peste un WiFi public.

Spre deosebire de soluțiile VPN terțe, Instant Guard folosește un server VPN care rulează pe RT-AX68U, iar serviciul este gratuit. VPN-urile terțe pot fi, de asemenea, dificil de configurat, însă interfața prietenoasă a lui Instant Guard presupune doar un singur clic și niciun fel de cunoștințe tehnice.

Instant Guard utilizează și funcția de protecție antivirus gratuită ASUS AiProtection lifetime, încorporată în RT-AX68U, pentru a filtra accesul la site-urile dubioase, prevenind infectarea chiar înainte de eventuale clicuri accidentale. În viitor, Instant Guard va fi disponibilă și pentru anumite routere ASUS noi, care vor fi anunțate în 2021.

Visits: 47