Samsung prezintă inovaţii ale sistemelor de climatizare şi viziunea New World în cadrul Climate Solutions Day

Încălzirea globală şi efectele sale negative vor putea fi combătute doar prin iniţiative şi acţiuni ale marilor corporaţii. Samsung se implică activ odată cu dezvăluirea inovaţiilor şi proiectelor sale din cadrul Climate Solutions Day. Acolo a prezentat inovaţii ale sistemelor de climatizare, dar şi viziunea sa asupra New World.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Evenimentul anual Climate Solutions, ediţia 2021 a avut loc online şi a oferit ocazia profesioniştilor din industrie să afle despre noile produse şi soluţii ale Samsung pentru New World. Pentru al patrulea an consecutiv Samsung Electronics Air Conditioner Europe a organizat evenimentul pentru partenerii săi, cu motto-ul “Ready for the New World:’. Evenimentul a fost transmis din Olanda pe 21 ianuarie 2021 pentru publicul din toată Europa. Au participat mai mulţi vorbitori de la Samsung, dar şi o personalitate sportivă, fostul arbitru Pierluigi Colina.

Compania a anunţat la eveniment lansarea a doua inovaţii din zona HVAC: gama eficientă energetic DVM S2 pentru aplicaţii comericale şi WindFree Pure 1.0 pentru aplicaţii în spaţii de locuit, care sporesc calitatea aerului interior.

Noua gamă DVM S2 este a şasea generaţie de sisteme DVM şi următoarea generaţie a platformei DVM S. Oferă o eficienţă energetică sezonieră de vârf în industrie, AI şi optimizarea climatizării în funcţie de medii diverse. Va fi o unitate mai silenţioasă, prin reducerea excelentă a zgomotului. Are şi emisii reduse de carbon şi este eficientă energetic. Noua gamă de climatizare vine în aprilie 2021 în Europa.

WindFree Pure 1.0 este un nou sistem de aer condiţionat cu montare pe perete. Este o inovaţie rezidenţială a Samsung, pentru o calitate sporită a aerului interior din locuinţe. Are filtru PM1.0, pentru purificarea aerului, tehnologia unică de răcire WindFree, dar şi funcţie Freeze Wash şi funcţii de control inteligent. Modelul montat pe perete este dotat cu filtru electrostatic PM1.0, care are rol de purificator de aer şi poate filtra particulele de praf până la 0.3 microni şi steriliza multe tipuri de bacterii.

Prin aplicaţia SmartThings utilizatorul poate răspunde informării cu privire la poluarea aerului din zonă şi asta de la distanţă. Calitatea aerului la interior a devenit mai importantă în această perioadă, când europenii petrec 90% din timp în interior. Samsung a prezentat şi noi panouri pentru purificarea aerului cu filtru PM1.0 şi modul în care ele purifica aerul.

Visits: 46