Apex Legends – Ce noutăți aduce Sezonul 8 în King’s Canyon?

Apex Legends a avut parte de o lansare inițială de succes cu o mulțime de influenceri din zona de gaming fiind interesați de el. În plus, EA Games a plătit streameri cunoscuți care au transmis live jocul în primele zile. Dar după boom-ul inițial, jocul creat de Respawn Entertainment a pierdut tracțiune și a rămas cu o bază restrânsă de jucători loiali. Asta până la relansarea pe Steam și introducerea sezonului 7, care au readus la viață jocul.

În acest moment, Apex Legends ocupă poziția a șaptea în topul celor mai jucate titluri de pe Steam, iar noul sezon poate însemna încă un boost mare al numărului de gameri. Sezonul 8 mută acțiunea înapoi în King’s Canyon, harta pe care au fost aruncați pentru prima oară jucătorii battle-royale-ului inspirat de Titanfall. Pe lângă asta introduce un nou personaj și o armă nouă, alături de skin-uri foarte interesante pentru unii dintre eroi și un aer de anii 80.

Sezonul 8 din Apex Legends va fi lansat pe data de 2 Februarie 2020 și aduce următoarele noutăți:

  • Fuse – Venit din tărâmul de jos, noul erou a primit o introducere explozivă pe acorduri de punk-rock și o poveste despre glorie și trădare. Nu se știe încă ce abilități speciale are, însă toate se vor învârti în jurul materialelor explozibile și al grenadelor.
  • 30-30 Reaper – Cea mai populară armă din tărâmul Salvo și alegerea favorită a lui Fuse, această carabină cu un singur foc va fi greu de manevrat dar va avea un impact mare asupra adversarilor.
  • King’s Canyon revine – Prima hartă pe care jucătorii de Apex Legends au pus piciorul revine, dar este distrusă de naveta lui Fuse, astfel dinamica jocului este schimbată. Ai zone noi, unele locații vechi au fost modificate, iar pe toată harta sunt împrăștiate seifuri cu arme și echipament special.
  • Încărcătoare aurii – Unul dintre cele mai utile accesorii pentru armele din Apex Legends sunt încărcătoarele care îți măresc capacitatea de gloanțe. Acum vor fi introduse și variantele aurii ale acestora, care reîncarcă arma automat după ce consumi toate gloanțele.
  • Mayhem Battle Pass – Un nou sezon înseamnă și un nou battle pass, iar Mayhem aduce 100 de niveluri noi cu și mai multe premii: skin-uri legendare pentru personaje, arme, pachete Apex și multe altele.

Visits: 47