Un serial anime Tomb Raider este în dezvoltare și va debuta pe Netflix

Tomb Raider

După ce ieri aflam faptul că HBO Max ar lucra la un serial Harry Potter, iată că astăzi mutăm universul și ajungem la Tomb Raider. De această dată nu mai este vorba despre un simplu zvon, ci despre o informație confirmată prin intermediul unui comunicat de presă. Netflix ne pregătește un serial anime Tomb Raider!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Suntem informați în primul rând că acest serial va fi dezvoltat pentru platforma Netflix de către dj2 Entertainment. Aceasta din urmă este o firmă ce creează conținut extern și intern pentru media, presa printată, televiziune, etc. Printre proiectele la care a lucrat s-a numărat un serial live-action pentru jocul Hawken din 2021. Acest serial nu s-a mai lansat în final.

Au lucrat apoi la jocul arcade animat Skulls of Shogun pe Xbox 360. Au produs un trailer live action pentru jocul Nether. Prin 2014 au lucrat la o serie web live action pentru Rubion The Beginning. Acum au pe mâna task-ul de a lucra la un serial anime Tomb Raider și așteptările sunt desigur mari. Despre serial nu știm prea multe, nici măcar cine va înregistra vocea caracterului principal Lara Croft.

Seria de jocuri video Tomb Raider a avut parte de un reboot nu demult și a avut-o pe Camilla Luddington drept vocea Larei. Am avut și un film reboot cu Alicia Vikander în rolul principal. Acesta era diferit stilistic față de filmele originale care au avut-o în prim plan pe Angelina Jolie. Din câte se pare vom mai avea de așteptat până când Netflix va anunța o dată de lansare a noului serial. Aș presupune că vine în 2022 sau 2023.

Visits: 111