Nike anunță pantofii sport hands-free Go FlyEase pe care îi încalți fără a-ți folosi mâinile

Astăzi avem parte și de o lansare mai specială din zona fashion, cea a pantofilor sport Nike Go FlyEase. Așa cum spune și titlul postării de față, acești pantofi sunt un model hands-free. Ce înseamnă asta este că nu va trebui să îți folosești mâinile pentru a-i încălța. Despre ce este vorba mai exact afli din rândurile de mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

În primul rând țin să vă amintesc faptul că Nike a lansat această serie FlyEase pe piață încă din 2015. Este un lineup caracterizat de pantofi sport accesibili. Acum odată cu modelul Go FlyEase lucrurile sunt duse la următorul nivel. Nu au șireturi, nici fermoar și nici măcar curele pentru fixare. Grație unei balamale bi-stabile și a unui întinzător de talpă intermediară, pantoful poate fi încălțat hands-free.

Nike

Așa cum vedeți în video sau gif-ul de mai sus, procesul de încălțare este foarte ușor. Va trebui doar să pășești și te vei încălța. Pentru descălțare vei folosi celălalt picior pentru a ține kickstand-ul călcâiului. Noii pantofi sport Nike Go FlyEase vin pe diferite variante de culoare și vor costa 120 dolari. Avem modelul pe alb cu nuanțe de albastru și verde reflectorizant, dar și o variantă pe negru cu nuanțe de turcoaz și violet.

[embedded content]

De asemenea, există și o altă versiune pe negru cu accente de roșu și albastru. Nike spune că în primă fază aceștia vor fi disponibil pentru membrii selecționați, din data de 15 februarie. Ulterior, pe parcursul acestui an vor sosi global. Aceștia sunt ideali pentru cei cu probleme de sănătate care nu se pot apleca pentru a se încălța. Îi așteptăm și la noi în România, poate prin vară la 500 – 600 lei.

Visits: 40