Serialul SF “Triburile Europei” o are în distribuţie pe actriţa româncă Ana Ularu, vine pe Netflix

Un nou serial german SF se pregăteşte să debuteze pe Netflix, “Triburile Europei” (nume original “Tribes of Europa”). Această producţie o are în distribuţie pe actriţa româncă Ana Ularu şi va debuta pe platforma de streaming pe 19 februarie. Are 6 episoade, este o producţie W&B Television şi îi puteţi vedea trailerul mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Printre producătorii săi executivi se numără Quirin Berg şi Max Wiedemann, pe care îi ştim pentru implicarea în seria hit “Dark”, alături de Maximilian Vetter. Acţiunea are loc în anul 2074, pe fondul unui misterios dezastru global. Peisajul este dezolant, un soi de Mad Max urban dezvoltat apoi în pădurile Germaniei, iar noi asistăm la un război al Triburilor. 3 fraţi din tribul pacifist Origines, Kiano, Live şi Elja sunt separaţi tribul lor şi trebuie să îşi croiască drum în spatele liniilor inamice.

[embedded content]

Ce îmi place cel mai mult la trailer e uşorul vibe de “Horizon Zero Dawn”, celebrul joc de PS4, doar că fără bestiile mecanizate. În distribuţie se numără Emilio Sakraya, Henriette Confurius, David Ali Rashed, Oliver Masucci, Robert Finster şi Ana Ularu. Totul se petrece într-o Europă futuristă, devastată de un dezastru început în decembrie 2029, când tehnologia a luat-o razna. Omenirea a revenit la Evul Mediu şi a rămas în întuneric. La 45 de ani distanţă Europa este împărţită în microstate şi oamenii trăiesc în triburi.

Cei trei fraţi menţionaţi mai sus trebuie să se apere de o nouă ameninţare la adresa Europei.

Tot pe Netflix mai vin în luna februarie şi documentarul muzical “Heroes: Silence and Rock and Roll”, despre trupa Heroes Del Silencio. Vom avea şi un număr de standup al lui Brian Regan, dar şi un documentar despre celebrul fotbalist Pele. Şi filmele “Conjuring” ar trebui să ajugna pe Netflix.

Visits: 112