ASUS ROG colaborează cu IKEA şi prezintă mobilă specială pentru gaming

Din ciclul “ce nu poate fi de gaming?”, azi vedem noile piese de mobilier realizate de IKEA în colaborare cu ASUS ROG. Colaborarea fusese anunţată din ianuarie, dar acum e prima oară când şi vedem acele produse. Deocamdată mobila a debutat doar în China.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Noua gamă de produse este axată pe gamerii de PC, nu consola. Această serie e împărţită în 6 categorii: HUVUDSPELARE, UTESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UPPSPEL şi LÅNESPELARE. UPPSPEL este practic încununarea colaborării dintre branduri. Celelalte 5 serii au fost create doar de către IKEA, dar ASUS a fost consultant. În total 30 de piese de mobilier sunt incluse, precum suportul de pahar ataşabil la birou, birouri şi scaune de gaming, lămpi cu suport smartphone, dar şi cu iluminare specială pentru streaming.

Avem şi suport pentru căşti, perne pentru scaune de gaming, plus accesorii pentru mouse (mouse bungee). După debutul din China vine cel din Japonia în mai, dar global mai avem de aşteptat până în octombrie.

A se remarca minimalismul şi angularitatea designului, un stil spartan şi rece, de-a dreptul nordic. Şi culorile sunt extreme: negru pur sau alb pur, cu mici accente roşii sau albastre pentru scaune de gaming. Nici nu le-aş numi scaune de gaming, ci mai degrabă scaune office cu extra suport lombar.

Visits: 91