Tim Drone

Allview oferă un teaser pentru viitorul Smart TV flagship pe 2021 – modelul ePlay 7100

Allview oferă un teaser pentru viitorul Smart TV flagship pe 2021 – modelul ePlay 7100

Allview a lansat câteva modele interesante pe segmentul Smart TV în 2020, cu panouri QLED și chiar Android TV la bord. Prin intermediul TechWay.ro aflăm astăzi că producătorul Brașovean plănuiește lansarea primului model flagship pe 2021 – Allview ePlay 7100.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Cu această ocazie, Allview ne-a oferit un prim teaser al modelului flagship ce va debuta curând. Pare că producătorul are în plan multe îmbunătățiri pentru noua serie de televizoare ePlay 7100. Astfel, ne putem aștepta la îmbunătățiri atât pe partea de imagine, cât și pe partea de sunet. Noua gamă TV pe 2021 pare-că va sosi cu suport Dolby Vision pentru o calitate superioară a imaginii. Totodată, sunetul ar fi îmbunătățit prin tehnologia Dolby Atmos, aducând experiența trimensională în mainstream.

Astfel, compania promite că va livra o experiență audio-vizuală de neegalat, iar casele utilizatorilor vor fi transformate în adevărate centre de divertisment. Imaginea teaser dezvăluie muchii foarte înguste, aproape invizibile și o zonă inferioară argintie. Piciorușele stand păstrează același design consacrat ce a debutat odată cu prima gamă QLED din 2020. În mod sigur aceste televizoare vor rula Android TV și ne putem aștepta să aibă și Chromecast integrat. Fiind un upgrade pentru seria ePlay 6100, ne putem aștepta să rămână la rezoluție 4K Ultra HD cu suport HDR10.

Odată cu debutul noului Allview QL43ePlay6100-U a debutat și o nouă telecomandă, mai compactă. Probabil aceasta va veni la pachet cu noul flagship pe 2021. Telecomanda în cauză se conectează prin Bluetooth și prezintă butoane dedicate pentru Netflix, Youtube și Google Assistant. Ne putem aștepta ca noul smart TV să sosească și cu upscalling 4K, tuner analogic, tuner digital și slot CI+. Vă reamintesc că Allview pregătește și noi telefoane din seria flagship Soul X8. Am putut vedea și teasere pentru acestea chiar luna trecută.

Visits: 74

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *