Tim Drone

Creatorul Silent Hill anunță un joc action-adventure horror

Keiichiro Toyama este cunoscut drept unul dintre creatorii Silent Hill și Gravity Rush. După succesul înregistrat alături de Sony, acesta a părăsit compania în 2020 pentru a forma Bokeh Game Studio. Și acum că nu mai este legat de o corporație mare, japonezul se poate întoarce la origini și să creeze jocuri după propria sa viziune.

De curând au apărut detalii despre primul joc al Bokeh Game Studio și se pare că va avea o direcție puțin diferită față de creațiile precedente ale lui Toyama. Jocul va fi un action-adventure, dar va avea influențe din jocuri horror și așa numitele „death games” precum Sword Art Online. Cea din urmă categorie este mai populară în Asia, loc din care fostul creator al lui Silent Hill și-a tras inspirația pentru locația noului său joc.

În acest moment este însă prea devreme să vorbim despre când va apărea jocul, întrucât Toyama însuși le-a spus fanilor să nu se aștepte la o lansare mai devreme de 2023. Dacă ești însă nostalgic și primul Slient Hill se află sus pe lista ta de jocuri favorite, cred că așteptarea este deja motivată. Acum rămâne doar să vedem cum se va descurca japonezul fără bugetele imense pe care le avea la dispoziție în cadrul Sony.

Visits: 29

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *