Tim Drone

Apple ar urma să lanseze modele noi MacBook Pro cu slot SD, port HDMI

Dacă v-a fost dor de o nouă rundă de predicţii de la analistul Ming-Chi Kuo, acesta revine astăzi cu detalii legate de viitoarele modele MacBook Pro. Aparent acestea ar aduce un slot SD, dar şi port HDMI. Cei de la MacRumors au descoperit informaţiile şi scriu că Apple ar urma să lanseze două noi modele MacBook Pro cu aceste dotări în a doua jumătate a lui 2021.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Analistul Ming-Chi Kuo afirmă şi că noile laptopuri vor aduce noutăţi la nivel de specificaţii şi design. Slotul pentru carduri SD nu e chiar o noutate, pentru că se găsea pe laptopurile Apple înainte de anul 2016, înainte să apară MacBook Pro-urile moderne. Apple ar lucra la variante de 14 şi 16 inch de MacBook Pro, iar prima are numele de cod J314, în vreme ce a doua este cunoscuta drept J316. Ambele vor renunţa la procesoare Intel, optând pentru chipseturi Apple M1/M1X.

Aflăm şi că noile laptopuri vor aduce ecrane mai luminoase şi cu contrast sporit. Am putea vedea şi o revenire a lui MagSafe, deşi nu e bătut în cuie. În ultimii 5 ani Apple s-a bazat pe porturi USB-C pentru transfer de energie şi date, doar că acum e gata să revină la origini, totul pentru o încărcare şi mai rapidă. Dispare Touch Bar-ul şi vom avea un design cu muchii plate, cum am văzut la seria iPhone 12. Extra porturi ar putea fi integrate pe aceste notebook-uri.

Kuo afirmă că Genesys Logic din Taiwan va fi furnizor exclusiv de card readere SD pentru Apple în 2021. Sosirea unui port HDMI e o veste importantă aici, pentru că utilizatorii de MacBook mereu se plângeau că au nevoie de un adaptor pentru a se conecta la TV sau alt monitor. Şi interacţiunea cu un card SD lipsea dacă nu aveai un cititor de carduri portabil la tine.

Visits: 49

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *