Tim Drone

ASUS ROG prezintă 3 noi perechi de căşti de gaming compatibile cu ROG Phone 5

Pe lângă vedeta zilei, telefonul de gaming ASUS ROG Phone 5, compania a prezentat şi 3 căşti de gaming compatibile cu acest smartphone. E vorba despre căştile de gaming ROG Strix Go BT, ROG Cetra ÎI şi ROG Cetra II Core, despre care avem detalii mai jos, dar şi pe care le puteţi vedea în imagini.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Despre ASUS ROG Phone 5 am scris aici, în cazul în care eraţi curioşi. Cât despre căşti, ele îi împaca atât pe cei care vor un model în ear, cât şi pe cei care vor o cască over ear. Iată noile modele:

Căștile de gaming ROG Strix Go BT

Aceste căşti de gaming oferă o experienţă wireless de top, cu latenta redusă şi rezoluţie ridicată mulţumită tehnologiei audio adaptive Qualcomm aptX. Ea asigură un sunet Blueooth fără erori şi delay, de înaltă calitate. Avem şi conector de 3.5 mm, care permite conectarea la un ROG Phone 5 sau Nintendo Switch. Tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC) le permite jucătorilor să atenueze zgomotul ambiental pentru a rămâne concentraţi.

Există şi un microfon ASUS AI Noise Canceling Microphone, cu AI, care păstrează claritatea convorbirilor din joc.

Căștile de gaming ROG Cetra II

Acestea sunt căşti cu design intra auricular şi vin cu conector USB-C, fiind compatibile cu telefoanele mobile, seria ROG Phone 5, PC-uri, Mac-uri şi Nintendo Switch. Utilizatorii pot activa tehnologia ANC pentru sunet în jocuri ce nu distrage atenţia sau pot selecta modul Ambient pentru a percepe şi alte sunete dimprejur. Difuzoarele ASUS Essence din cauciuc siliconic lichid (LSR) oferă un sunet plăcut, cu bas puternic, iar microfoanele încorporate aduc suprimare a zgomotului oferă o comunicare vocală clară.

Aripioarele ultrsaoft LSR şi pernuţele pentru urechi cresc confortul la purtarea căştilor. Nu uităm nici de iluminarea lor iconica RGB, sincronizabila cu cea a lui ROG Phone 5.

Căștile de gaming ROG Cetra II Core

Există şi varianta ROG Cetra II Core, căşti certificate Discord şi TeamSpeak, conectate via jack de 3.5 mm, cu design la 90 de grade, pentru a nu incomoda gamerul. Aceste căşti vin cu o sumedenie de dopuri la pachet, telecomanda, adaptoare şi difuzoare ASUS Essence. Şi aici avem aripioare şi pernuţe pentru urechi din LSR, pentru confort sporit. Conectorul de 3.5 mm permite conectarea la controllere de PS5, Xbox, seria ROG Phone 5, Nintendo Switch, dar şi PC-uri şi alte telefoane.

Visits: 26

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *